Ligia Bxl

1

Bucataras
incepator

Dambovita-Targoviste

Bucataras din 05.11.2010

RETETE278
PRIETENI317
Retete / Peste

Chiftele cu merluciu si sos tartar

In Peste la 22 Oct 2014

Se decongeleaza pestele,se spala si se toaca mai marunt apoi se condimenteaza cu condimente pentru peste. Se pregateste compozitia:intr-un castron se bat ouale cu putina sare,apoi se adauga apa minerala sau lapte, se adauga faina cat sa fie o compozitie mai groasa si se amesteca foarte bine cu...

Cod la cuptor si gratin de legume

In Peste la 30 Mai 2014

Pestele l-am spalat,l-am asezat intr-o tava si l-am condimentat cu toate ingredientele,am stropit cu  ulei de masline.Am dat tava la cuptor si dupa putin timp am pus peste ceapa taiata solzisori si usturoiul pisat,apoi am stropit cu zeama de lamaie.Am mai lasat putin sa intre toate aromele...

Saramura de stiuca

In Peste la 23 Aug 2013

Se curata si se spala pestele, se indeparteaza si capul, se portioneaza si se cresteaza putin, apoi se unge o placa sau gratarul cu unt sau grasime si se pun la rumenit. Intr-o cratita se pune apa la fiert cu sare, iar dupa cateva clocote se adauga piperul, ardeiul, cimbrul si cutia de rosii...

Sushi

In Somon la 17 Mar 2011

Se fierbe orezul cu putina sare, foile de alge nori se pun pe covorasul de rulat, se taie ardeii in fire subtiri, morcovul se razuie fin, somonul se taie cubulete, salata se taie dupa preferinte, apoi peste orez se pun aceste ingrediente si porumbul. Se ruleaza cu ajutorul covorasului si se taie...

Gogosele cu creveti

In Peste la 16 Feb 2011

Crevetii se curata de capete si picioare,se spala si se frig intr-o cratita stil gril,apoi dupa ce s-au rumenit se cojesc de coaja si se dau prin compozitia urmatoare: se amesteca un ou cu putin lapte,sare,patrunjel uscat si faina cat inghite sa devina o compozitie nici moale nici tare,se dau...

Creveti fripti cu tartar

In Peste la 16 Feb 2011

Crevetii se curata de capete si picioare si se spala apoi se pun in tigaie la fript cu coaja cu tot,se lasa sa se rumeneasca si pe o parte si pe alta(se pot face si pe gratar)dupa racire se cojesc de coaja si se servesc cu tartar care este un sos special ptr peste,cu salate dupa preferinte.Pofta...

Rulouri cu somon si Babybel(cascaval)

In Somon la 11 Feb 2011

Se intinde foaia de placinta peste asezam feliile se somon,apoi taiem cascavalul fasii sau marunt la alegere,apoi se ruleaza dupa preferinta eu am rulat dintr-o parte pana la mijloc apoi si din partea cealalta si le-am unit apoi se taie rondele de 1-2 cm si se pun in tava cu foaie de copt,se...

Rulou de somon afumat

In Somon la 10 Dec 2010

Se intinde foaia de placinta si se pune somonul peste toata foaia,apoi peste somon se unge cu branza si peste branza se pune cascaval taiat cubulete subtiri.Se ruleaza apoi se cresteaza cu cutitul si se da la cuptor.Cand este aproape gata se unge ruloul cu ou batut cu putin lapte si se presara...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]