publicat la 29.04.2019
publicat la 22.04.2017
publicat la 22.04.2017
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Minisandvis caprese
Feliile de paine se taie in forma rotunda cu un pahar.Miezul de lapte se taie felii rotunde si rosia se taie felii rotunde.Pe o bucata de paine se pune o felie de miez de lapte ,o felie de rosie si apoi inca o felie de miez de lapte.Se presara busuioc deasupra si se poate servi.
Sandwich barcuta cu salam si ceva fin pufos
Minibagheta se taie in doua .Se unge fiecare felie cu crema de branza ceva fin pufos si se aseaza cate 3 felii de salam sasesc .La capat se pune o bucata de ardei gras rosu.
Sandvici cu crema de branza si muschi file haiducesc
Chifla foccacia se taie in doua,fiecare parte se unge cu crema de branza,peste se aseaza muschiul haiducesc si castravetele murat taiat felii.Se pune una peste cealalta si se mananca cu pofta .
Sandvici floare
Din paine ,cu ajutorul unui pahar rotund,se fac 2 cercuri.Fiecare cerc se unge cu crema de branza.Maslinele se toaca marunt si se pun in mijloc,iar de jur imprejur se pun fasii de ardei galben.
Sandvisuri haioase
Feliile de paine se ung cu unt. Felia de muschi file se taie cu un pahat mic in 2 locuri, cascavalul se rade, oul fiert se taie rondele. Pe o felie de paine unsa cu unt se pune felia gaurita de muschi file in locul gaurilor se pun rondele de ou. Intre rondelele de ou se pune o feliuta de...
Sandvici cald cu cascaval si parizer
Se ung feliile de paine cu putin unt ,se pune parizerul,apoi cascavalul si 2 feliute de rosii.Se pun feliile de paine una peste alta si se pune in sandwichmaker.Cand este gata se mananca cu pofta .E bun pentru micul dejun.
Sandvis cu cascaval Delaco si parizer
Se ung feliile de paine cu unt,se aseaza cascavalul si apoi parizerul.Se pun feliile de paine una peste alta si se impacheteaza.Se pune la servici.