publicat la 29.04.2019
publicat la 22.04.2017
publicat la 22.04.2017
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Zacusca de hribe(ciuperci de padure)
Ciupercile se spala si se fierb.Ardeii kapia si gogosarii se coc pe plita si se curata de pielite.Ceapa si morcovul se curata si se fierbe.Toate se dau prin masina de tocat carne. Intr-o cratita se pune 1 litru de ulei ,se adauga ceapa data prin masina de tocat carne,morcovul ,ardeii si...
Tocana de legume
Legumele se spala si se curata.Morcovii,patrunjelul radacina si telina radacina se dau prin razatoarea cu ochiuri mari,ceapa,ardeii si gogosarii se toaca cubulete mici.Rosiile se oparesc ,se curata de pielita si se toaca cubulete.Intr-o cratita cu fund dublu se pune 1 l de ulei ,se adauga...
Zacusca de vinete
Vinetele se coc si se curata,se lasa sa se scurga.Ardeii si gogosarii se coc si se curata de pielita. Ceapa alba se curata si se fierbe.Se da prin masina vinetele,ardeii,gogosarii si ceapa.Intr-o cratita se pune uleiul se adauga legumele date prin masina de tocat carne si se pun pe foc pe o...
Zacusca de fasole boabe
Fasolea boabe se pune la fiert in apa fiarta cu sare.Ardeii,gogosarii si kapia se coc pe plita apoi se curata de pielite.Morcovii se curata si se fierb,ceapa se curata si se fierbe.Se dau prin masina de tocat carne ardeii grasi,gogosarii ,kapia,morcovii fierti,ceapa alba fiarta si jumatate...
Frunze de vita de vie conservate pentru iarna
Se curata frunzele de cotoare si se oparesc in apa cu sare.Se scot sa se scurga si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s au racit se pun una peste alta cate 10 se ruleaza si se pun cate 10 suluri in punga .Se pun la congelator.
Gogosari cu conopida la murat
Se pun la fiert apa cu otetul si condimentele de muraturi. Gogosarii se spala, se scot cotoarele si se taie felii. Conopida se rupe buchetele si se spala. In borcane curate se pune un rand de gogosari, unul de conopida si apoi unul de gogosari. Se pune peste solutia de murat fierbinte si se...
Conopida murata
Se pune la fiert otetul cu apa, la o parte otet 2 parti apa. Se adauga 3 linguri sare si 3 linguri zahar. Cand clocoteste se adauga continutul plicului de condimente. Conopida se rupe in buchetele si se opareste in amestecul de apa cu otet. Se scoate si se aseaza in borcane, apoi se toarna...
Zarzavat pentru ciorbe
Se spala morcovii si patrunjelul ,se curata si se toaca prin masina de tocat sau prin razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se curata se spala si se toaca marunt cubulete.Se amesteca.Verdeata se spala si se toaca marunt si se amesteca cu zarzavatul.Se adauga sare si se amesteca.Se lasa 12 ore sa...
Vinete si ardei copti pentru iarna
Preparare Vinete si ardei copti pentru iarna Se merge la tara cu vinetele si ardeii cumparati.Se pune una bucata tata sa aprinda focul cu lemne la plita, se lasa sa se incinga plita si se pun vinetele si ardeii sa se coaca. Te umpli de fum si intorci vinetele si ardeii pe toate partile sa...