Cum se prepara Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei
Untul se topeste intr-o craticioara, in care se prajeste cus-cus-ul, se adauga laptele fierbinte si se fierbe bine cam 15 min, se adauga zaharul si gata.
Dupa ce oprim focul il acoperim si il mai lasam 10 minute, pentru ca el...
intr-un castron am pus faina, am facut un gol in mijloc unde am pus oul si am inceput sa framant bine pana s-a inglobat toata faina
iese un amestec nisipos
am pus la fiert 1,5 l lapte si cand da in clocot adaug colarezii in ploaie
amestec continuu sa nu se prinda de fundul oalei si fierb...
painea care ne ramane de o zi sau doua o taiem cuburi cat de mici se poate, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt
avem grija sa nu fie suprapuse
stropim cu ulei de masline, sau ne ajutam de o pensula
bagam la cuptor la foc mare, pentru max.15 min.
eu am cuptor cu gaz si...
intr-o craticioara am caramelizat zaharul la foc mic, am adaugat laptele si cand a dat primul clocot am pus grisul in ploaie
am lasat cateva minute sa se ingroase si l-am servit mofturosului, caldut
Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei
Cum se prepara Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei Untul se topeste intr-o craticioara, in care se prajeste cus-cus-ul, se adauga laptele fierbinte si se fierbe bine cam 15 min, se adauga zaharul si gata. Dupa ce oprim focul il acoperim si il mai lasam 10 minute, pentru ca el...
Colarezi fini
intr-un castron am pus faina, am facut un gol in mijloc unde am pus oul si am inceput sa framant bine pana s-a inglobat toata faina iese un amestec nisipos am pus la fiert 1,5 l lapte si cand da in clocot adaug colarezii in ploaie amestec continuu sa nu se prinda de fundul oalei si fierb...
Kubeti homemade
painea care ne ramane de o zi sau doua o taiem cuburi cat de mici se poate, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt avem grija sa nu fie suprapuse stropim cu ulei de masline, sau ne ajutam de o pensula bagam la cuptor la foc mare, pentru max.15 min. eu am cuptor cu gaz si...
Gris cu lapte si caramel
intr-o craticioara am caramelizat zaharul la foc mic, am adaugat laptele si cand a dat primul clocot am pus grisul in ploaie am lasat cateva minute sa se ingroase si l-am servit mofturosului, caldut