Mere coapte în jar – miresmele toamnei în bucătărie
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.10.2022Eu toamna, ador să pun la copt fructe sau să fac plăcinte cu acestea. De […] The post...articol complet
Interviu cu internii: Ioana Deac
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.10.2022Închei seria de articole „Interviu cu internii”, cu Ioana. Este cea care...articol complet
Coaste de porumb – o gustare pe placul tuturor
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.10.2022Prima dată am văzut aceste coaste de porumb la unul dintre restaurantele lui Yotam...articol complet
Gogoșari în oțet
Postat pe: Kitchen open 24h/day Data: 09.10.2022Gogoșarii se taie în sferturi, se fierb timp de 2 minute într-un lichid format din: apă,...articol complet
Carne de porc gătită domol – rețetă cu gust de toamnă
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.10.2022Acum că toamna este aici, pregătim ușor, ușor cuptoarele și dăm drumul la acele mâncăruri...articol complet
Lichior de pere cu vanilie și zahăr brun – rețeta de casă
Postat pe: Savori urbane Data: 06.10.2022Lichior de pere cu vanilie și zahăr brun – rețeta de casă. Cum se face lichiorul fin...articol complet
Lichior de afine
Postat pe: Bucataria Ramonei Data: 06.10.2022Lichior de afine este o bautura facuta in casa cu gust delicat oferit de afinele negre. Poate fi...articol complet
Cheesecake copt cu fructe de padure
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 06.10.2022Sunt o mare fana a cheesecake-urilor cu fructe, cat mai multe fructe. Si cum mi-a placut reteta...articol complet
Supă cremă de dovleac copt – o rețetă de toamnă
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.10.2022E sezonul dovlecilor! Piețele bogate în culori care mai de care, ne anunță că a […]...articol complet
Gem de prune caramelizate la cuptor cu nucă, portocale, rom și arome de Crăciun (punci)
Postat pe: Savori urbane Data: 04.10.2022Gem de prune caramelizate la cuptor cu nucă, portocale, rom și arome de Crăciun (punci). Cum...articol complet
Interviu cu internii: Ionela Bocai
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.10.2022A 2a internă supusă unui scurt val de întrebări, interesante aș zice eu, este Ionela,...articol complet
Ragu de vițel pulled apart – gătit lent în vin roșu
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.10.2022Mie, personal, gătitul lent și în tihnă, îmi dă o adevărată lecție de viață. Mă...articol complet
Cremă de brânză feta sau telemea cu ardei copți și usturoi – rețeta grecească de htipiti
Postat pe: Savori urbane Data: 02.10.2022Cremă de brânză feta sau telemea cu ardei copți și usturoi – rețeta grecească de...articol complet
Prăjitură deșteaptă
Postat pe: Gourmandine Data: 01.10.2022Ingrediente: 8 oua 250g margarina 225g faina 2 linguri apa 1 litru lapte caldut 2 pliculete de...articol complet
Prăjitură fragedă cu pere și cremă frangipane de migdale – rețeta franțuzească
Postat pe: Savori urbane Data: 01.10.2022Prăjitură fragedă cu pere și cremă frangipane de migdale – rețeta franțuzească....articol complet
Prajitura cu prune si iaurt
Postat pe: Bucataria Ramonei Data: 01.10.2022Prajitura cu prune si iaurt este una dintre acele nenumarate prajituri rafinate si delicioase pe...articol complet
Ardei copți umpluți cu brânză (feta, telemea, caș) și gratinați la cuptor – rețeta grecească
Postat pe: Savori urbane Data: 30.09.2022Ardei copți umpluți cu brânză (feta, telemea, caș) și gratinați la cuptor – rețeta...articol complet
Brioșe cu secară, ciocolată și decor de biscuiți
Postat pe: Adi Hadean Data: 30.09.2022Am ales un preparat simpatic, pentru copii, care poate fi pregătit împreună cu...articol complet
Tort cu fistic si mure, pentru Bogdi, de 18 ani!!!
Postat pe: Laura Sava Data: 29.09.2022Dragiloor, Bogdi meu iubit, copilul meu frumos, a implinit, acum cateva zile, in 25 septembrie,...articol complet
Petit gateaux cu zmeura si ciocolata Ruby
Postat pe: Pastry Workshop Data: 29.09.2022The post Petit gateaux cu zmeura si ciocolata Ruby appeared first on Pastry Workshop. Folosim in...articol complet