Retete fara secrete
Scoici Saint Jacques – scurtă călătorie în Suedia
Data:09.05.2025Am sărbătorit Ziua Europei, chiar în bucăria mea, gătind am gătit Scoici Saint Jacques cu... articol complet
Gnudi – găluștele italiene din ricotta și spanac
Data:08.05.2025Când vine vorba de Ziua Europei, gnudi este rețeta pe care n-ai vrea s-o ratezi căci îți va... articol complet
Creveți Saganaki – o călătorie pe malul Egeei
Data:07.05.2025Dacă până acum v-am invitat fie în călătorii culinare exotice, fie în unele mai cunoscute... articol complet
Banitsa – plăcinta cu brânză din inima Bulgariei
Data:06.05.2025De Ziua Europei, am ales să aduc în farfurie o rețetă care ne arată cât de bogată și... articol complet
Mușchiuleț de porc rumenit cum se cuvine
Data:05.05.2025Mâncarea simplă, cinstită, făcută cu mâna ta – asta e tot ce trebuie. Iar dacă ai o... articol complet
Cotlet de berbecuț cu sparanghel
Data:28.04.2025Astăzi gătim ceva rapid, gustos și de sezon. Un cotlet fraged de berbecuț și un sparanghel... articol complet
Samosas crocante și chutney de roșii
Data:26.04.2025Acum câteva zile, mi s-a făcut dor de un preparat super savuros, pe care să-l pot lua cu mine... articol complet
Plăcinte rumene cu ciuperci
Data:25.04.2025Când tema e „nu-i nevoie de tacâmuri”, știi că urmează ceva savuros, simplu și de luat... articol complet
Coșulețe crocante cu brânză și gem de smochine
Data:23.04.2025Aceste coșulețele crocante cu brânză și gem de smochine sunt o alegere foarte inspirată... articol complet
Mini tarte cu crème brûlée – un desert elegant
Data:22.04.2025Produsele de candybar se numără printre favoritele mele, sunt mici, delicate ca o domnișoară... articol complet
Lipii cu pastă de ouă cu ton și sardine
Data:18.04.2025Sărbătorile pascale vin adesea cu mese îmbelșugate și… un surplus de ouă fierte. Le... articol complet
Crochete crocante de pui – să nu risipești
Data:17.04.2025Transformă friptura de pui rămasă de la masa de Paște în crochete crocante, aromate și... articol complet
Crochete de cartofi cu miel și chimichurri
Data:16.04.2025Aceste crochete absolut delicioase se potrivesc perfect cu tema de astăzi, ”și resturile... articol complet
Leftover Delight – Rustic Quiche
Data:15.04.2025Pentru că și resturile merită respect… o temă minunată, din care ne putem inspira cu... articol complet
Ton proaspăt, morcovi și salată de alge
Data:14.04.2025Am pregătit o farfurie echilibrată, cu ingrediente puține, dar de calitate: ton proaspăt,... articol complet
Miel în stil grecesc
Data:11.04.2025Dacă Paștele începe cu mirosul, atunci mielul este, cu siguranță, un vestitor nelipsit din... articol complet
Dozz: Supe gătite cu gust, într-o doză
Data:10.04.2025(PUB) Am primit pentru degustare și dat cu părerea supele din imaginile de mai jos. Dozz. O... articol complet
Mării – fursecuri cu nucă şi cremă caramelizată
Data:10.04.2025Când am primit tema acestei săptămâni – Paștele începe cu mirosul – mi-au venit... articol complet
Pască cu Glazură Fină – rețetă festivă
Data:09.04.2025Paștele începe cu mirosul.. Nu o să pot vreodată să îmi imaginez Paștele fără pasca cu... articol complet
Torta Pasqualina cu arome franțuzești
Data:08.04.2025Primăvara este, pentru mine, un anotimp al răsfățului și al reîncălzirii sufletului. Ador... articol complet