Retete fara secrete
Cornulețe cu magiun și migdale
Data:12.12.2025Mi-a plăcut foarte mult tema din această săptămână (”când darul nu se cumpără, se... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 13
Data:11.12.2025Episodul 13 deschide alte gusturi și alte direcții din lumea producătorilor români.Azi... articol complet
Mini pâinici împletite – daruri coapte cu drag
Data:11.12.2025Sunt daruri care nu se cumpără. Se coc. Se frământă cu răbdare, se împletesc cu grijă și... articol complet
Sablés cu parmezan și ierburi aromatice
Data:10.12.2025Se apropie atât de repede sărbătorile de iarnă, și asta m-a făcut să mă opresc un pic și... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 12
Data:09.12.2025Episodul 12 vine cu o combinație frumoasă între carte, mâncare și meșteșug.Astăzi... articol complet
Prăjiturele cu ghimbir și miere
Data:09.12.2025Cele mai faine daruri nu se cumpără, ci se coc și se decorează, încet, cu răbdare și cu... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 11
Data:08.12.2025Episodul 11 ne poartă spre alți oameni care lucrează cu grijă și rânduială.De data asta am... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 10
Data:05.12.2025Episodul 10 ne deschide ușa spre alte feluri de a lucra cu gusturile și cu plantele la care... articol complet
Panettone cu portocală și rom
Data:05.12.2025Nu în preajma sărbătorilor, ci cu săptămâni bune înainte, casa mea a început din nou să... articol complet
Brioche cu coajă de portocală
Data:04.12.2025Există anumite mirosuri care ne ating direct în suflet, fără să ceară permisiune. Pentru... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 9
Data:03.12.2025Episodul 9 ne poartă spre alte mestesuguri și alte feluri de a înțelege munca bine... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 8
Data:02.12.2025Episodul 8 aduce alte povești de muncă și pricepere.Deserturi fără zahăr, făcute cu grijă... articol complet
Coroniță babka cu ciocolată și portocale
Data:02.12.2025Începem așa cum se cuvine luna decembrie, iar prima rețetă trecută în agendă este una fix... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 7
Data:28.11.2025Episodul 7 aduce în față alți oameni care lucrează aproape de pământ și de ce le dă... articol complet
Tortellini cu dovleac și ricotta
Data:28.11.2025Noiembrie are un fel al lui de a ne aduna în casă, de a trage peste noi o pătură caldă și... articol complet
Papagomboți – toamna unei copilării fericite
Data:27.11.2025Dragilor, am realizat, zilele trecute, că multe dintre rețetele pe care vi le-am adus în... articol complet
Internship pe adihadean.ro 2026: start înscrieri!
Data:26.11.2025Dragilor, Se apropie 2026, iar odată cu el deschid din nou locul pentru câțiva interni care... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 6
Data:26.11.2025Episodul 6 vă aduce în atenție alți oameni care lucrează bine și cu grijă pentru ce... articol complet
Tartă de ciocolată, cafea și cremă de castane
Data:26.11.2025Noiembrie de poveste – încheiem cum se cuvine sezonul bogat al toamnei cu un dulce desprins... articol complet
Piept de curcan sous-vide
Data:25.11.2025Sunt perioade și luni din an care par făcute special pentru gătit încet, cu calm, înăuntru,... articol complet











