Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Muffins bicolore – rețetă încercată de Flori Udrea

Data:01.12.2021

Aceasta reteta a fost incercata de Flori Udrea. Pozele minunate de prezentare a acestei retetei... articol complet

Budincă de paste cu broccoli, conopidă și kaizer

Data:26.11.2021

Ingrediente: 570g conopida 300g broccoli 1 ceapa mare 1 morcov mare 275g kaizer 100g unt Sare si... articol complet

Pâine „Floarea Soarelui”

Data:25.11.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 760g faina 250ml lapte caldut 125ml ulei 2 oua 2 pliculete drojdie... articol complet

Bruschete cu vinete, roșii, și brânză

Data:15.11.2021

Ingrediente: 2 vinete Ulei Sare Rosii Felii de paine pentru prajit Branza Gorgonzola Iaurt Pentru... articol complet

Supă – cremă de leurdă

Data:13.11.2021

Ingrediente: 1 ceapa medie 30g faina 750ml supa (facuta in casa pe cuburi Maggi sau Knorr sau... articol complet

Prăjitură cu cremă de cacao și dulceață de vișine

Data:10.11.2021

Ingrediente: Pentru blat: 10 oua 220g zahar tos 270g faina 25ml apa minerala 2 pliculete de zahar... articol complet

Plăcinte cu Physalis

Data:31.10.2021

Physalis peruviana este un fruct de culoare portocaliu-intens. Fructele Physalis au gust dulce,... articol complet

Prăjitură cu cremă de cocos și glazură de ciocolată

Data:26.10.2021

Ingrediente: 1 pachet foi pandispan cu cacao (se gasesc in hipermarketuri, eu l-am cumparat de la... articol complet

Jumări

Data:22.10.2021

Ingrediene: 3 kg slanina proaspata de porc 100ml apa Sare Mod de preparare: Luam slaninuta si o... articol complet

Prăjitură cu căpșuni și afine

Data:17.10.2021

Ingrediente: Pentru blat: 420g faina 105g zahar tos 200g unt la temperatura camerei Un praf de... articol complet

Orez cu legume – Risotto cu leurdă

Data:10.10.2021

Ingrediente: Pentru supa de legume: 1 morcov mare 1 pastranac mare 150g telina 1 ceapa 1,5 litrii... articol complet

Pizza la tigaie, cu șuncă, salam, ciuperci, Mozzarella, cașcaval și măsline

Data:05.10.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 450g faina 225g apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 lingurita sare 2... articol complet

Plăcintă de lobodă cu ceapă, brânză și mărar

Data:26.09.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg faina 2 pliculete drojdie uscata 1 lingura sare 50 ml lapte 300... articol complet

Pâine cu banane – Banana Bread

Data:22.09.2021

Ingrediente: 175g zahar tos 115g unt 3 banane 2oua 290g faina 1 pliculet praf de copt 20g miez... articol complet

Eclere cu cremă de vanilie și ciocolată

Data:14.09.2021

Ingrediente: ( Vezi și alte rețete de prăjituri ) Pentru crema de vanilie: 4 oua 270g zahar... articol complet

Ouă umplute cu ciuperci

Data:10.09.2021

Ingrediente: 12 oua Pentru umplutura: 340g ciuperci la borcan Sare si piper, dupa gust 1 lingura... articol complet

Ardei umpluți cu brânză, ceapă și mărar

Data:06.09.2021

Ingrediente: 2 ardei rosii capia 1 ardei gras verde 1 ardei gras portocaliu Pentru umplutura de... articol complet

Prăjitură cu ness și bezea

Data:01.09.2021

Ingrediente: Pentru foi: 4 oua 100g zahar tos 2 linguri ulei 110g faina Pentru blat: 3 oua 80g... articol complet

Prăjitură cu căpșuni și bezea

Data:29.08.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 270g faina 2 linguri de miere 120g unt 30ml lapte 4 galbenusuri 1 plic... articol complet

Gogoși dulci, înnodate

Data:27.08.2021

Ingrediente: 700g faina 120g zahar tos 250g branza Philadelphia 2 pliculete drojdie uscata 2 oua... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]