Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Fagottini ripieni – Săculeți umpluți cu salam, roșii și mozarella

Data:05.01.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 5oog faina 250ml apa calduta 1 pliculet drojdie uscata 1 lingurita... articol complet

Plachie de pește (crap) cu garnitură de orez

Data:03.01.2021

Ingrediente: 1 crap de 4 kg Pentru plachia de pește: 10 cepe potrivite 10 rosii potrivite pentru... articol complet

La mulți ani, Gourmandine – 2021!

Data:30.12.2020

Gourmandine urează tuturor prietenilor fideli un An Nou fericit și multă sănătate! p.s.: și... articol complet

Prăjitură „Cuburi de gheață”

Data:30.12.2020

Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 120g zahar tos 1 plic praf de copt 70g cacao 80g faina Pentru... articol complet

Salată boeuf

Data:29.12.2020

Ingrediente: 520g piept curcan 320g morcov 700g cartofi 150g pastranac 150g telina 400g mazare in... articol complet

Ruladă de cașcaval cu brânză și șuncă

Data:29.12.2020

Ingrediente: 300g cascaval 100g unt sau margarina Sare dupa gust Pentru umplutura: 500g branza... articol complet

Curcan umplut, cu garnitură de fructe și legume

Data:26.12.2020

Ingrediente: 1 curcan 4, 600kg Vegeta Ulei Pentru umplutura: 400g ciuperci 800g carne porc... articol complet

Ouă umplute cu salată boeuf

Data:25.12.2020

Ingrediente: 12 oua Pentru umplutura: 350g mazare 250g sunca York 200g Cascaval Dalia Sare si... articol complet

Brioșe Chelsea cu unt, stafide și suc de portocale

Data:19.12.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 225ml lapte 1 ou 75g zahar pudra Un praf de sare 50g unt... articol complet

Budinca de macaroane cu brânză dulce și stafide

Data:18.12.2020

Ingrediente: 400g macaroane 600g branza dulce de vaci 15 linguri de zahar tos (puteti pune mai... articol complet

Kiwi in sirop de lămâie

Data:17.12.2020

Ingrediente: 800g kiwi 400g zahar tos 4 linguri zeama de lamaie 1 felie de lamaie Mod de... articol complet

Scallion pancakes (Clătite chinezeși cu ceapă verde)

Data:07.12.2020

Ingrediente: 400g faina 250ml apa clocotita Sare Coditele de la 3 legaturi de ceapa verde... articol complet

Gulii umplute, în sos alb cu smântână și carne

Data:04.12.2020

Ingrediente: 8 gulii de marime medie Pentru umplutura: 400g piept de pui (se poate folosi orice... articol complet

Plăcintă cu brânză (Pachețele cu brânză de vaci și telemea)

Data:26.11.2020

Ingrediente: Un pachet foi de placinta 500g branza telemea de oaie 150g branza dulce de vaci 2... articol complet

Brioche spiralate cu nucă

Data:25.11.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 140ml apa calduta 2 plicule drojdie uscata 100g margarina... articol complet

Poolish Focaccia – Pâine coaptă la vatră

Data:19.11.2020

În Roma antică, panis focacius era o pâine plană, coaptă pe vatră. Cuvântul este derivat... articol complet

Plăcintă cu dovlecei, șuncă, roșii și cașcaval

Data:16.11.2020

Ingrediente: 750g dovlecei 1 ceapa mare 150g faina 6oua 1 plic praf de copt 240g branzica Almete... articol complet

Catofi la cuptor, în două culori

Data:10.11.2020

Ingrediente: 6 cartofi medii albi/rosii 2 cartofi dulci Un praf de sare 1 lingurita vegeta Ulei... articol complet

Supă de găluşte de griş cu carne

Data:04.11.2020

Ingrediente: Pentru supa: Carne de pui (pulpe, piept, aripioare) 100g telina 2 morcovi 1 ceapa... articol complet

Pui pane cu garnitură de cartofi piure

Data:29.10.2020

Ingrediente: Pentru carnita de pui pane: Carne de pui (pulpe, piept, aripioare) 100g telina 2... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]