bianca92

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 13.09.2013

RETETE35
PRIETENI165
Retete / Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor fierti

In Dulciuri la 7 Feb 2017

Reteta de preparare a papanasilor  Zdrobiti bine de tot branza cu furculita. Adaugati grisul si amestecati bine. Apoi adaugati zaharul si vanilia si amestecati din nou. Adaugati ouale unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. In functie de cat e de uscata sau cu zer branza, s-ar putea...

Cremes

In Prajituri la 27 Aug 2014

Aluatul de foietaj se imparte in doua si se intinde dupa forma tavii pe care o puneti in cuptor. Foile se impung cu furculita si se coc la foc mic pe dosul tavii tapetata cu o foaie de copt pana devin aurii (aproximativ 15 minute). O foaie va ramane intreaga, iar cealalta se sfarma in bucati...

Prajitura Fanta

In Prajituri la 21 Aug 2014

Galbenusurile se amesteca cu zaharul (se mixeaza foarte putin, nu sa se topeasca zaharul, amestecul trebuie sa ramana fluid). Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza pana se omogenizeaza.Se adauga apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Apoi se incorporeza foarte usor...

Prajitura "Acoperis de casa"

In Prajituri la 16 Mar 2014

1. Foile: 250 gr zahar se freaca cu cele 2 oua intregi. mierea, bicarbonatul si amoniacul. Se adauga 15 linguri de lapte si 600 gr faina. Aluatul se imparte in 2 portii. Din partea galbena se fac doua foi si se coc pe dosul tavii. La cealalta parte se adauga 2 linguri cacao si se fac 12 bete...

Fursecuri sfaramicioase

In Prajituri la 8 Mar 2014

Faina impreuna cu toate celelalte ingrediente se framnta foarte bine cu iarut pana rezulta un aluat ceva mai moale insa potrivit pentru a putea fi intins. Se intinde aluatul de grosimea degetului mic si se taie in ce forme doriti (eu le-am facut in forme de brad si stea, dar bunica nu avea asa...

Desert cu mascarpone

In Prajituri la 25 Oct 2013

Crema mascarpone se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilat cu ajutorul unui mixer.La sfarsit se adauga si oul si se amesteca bine apoi se lasa in frigider pana pregatim sosul de fructe. Pentru sosul de fructe am folosit fructe de padure congelate, pe care le-am decongelat si...

Fursecuri din seminte

In Prajituri la 24 Oct 2013

Semintele se calesc pe o tigaie uscata, pana se rumenesc usor.Lasati-le sa se racoreasca putin apoi le macinati intr-un robot sau blender.Nu le faceti chiar faina, sa fie mai bucatele grunjoase. Faina se amesteca cu praful de copt, si eventual faina de in. Dupa cum am spus, eu nu am avut faina...

Fursecuri sanatoase

In Prajituri la 13 Sep 2013

Macinati o cana fulgi de ovaz. Intr-un bol adaugati fulgii de ovaz macinati impreuna cu 1/2 cana fulgi de ovaz intregi, oul batut, laptele, banana taiata bucati, stafidele, semintele de in, nucile, scortisoara, mierea si sarea. Amestecati bine si incepeti sa formati fursecuri cu mana. Asezati...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 29.08.2014

Supa de cartofi

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 25

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]