Legatura dintre consumul de carnea rosie si cancer - Sfaturi despre nutritie oferite de Doamna Dr. Mihaela Gologan

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 29 Oct 2015 | 2100 vizualizari

Comentarii (5)

29.10.2015, 14:16

Imi place acest articol pentru ca nu promoveaza o atitudine de taliban in ale alimentatiei.

29.10.2015, 15:05

prefer sa fac cancer (aiurea!) decat sa nu mananc carne de purcel sau afumatura

29.10.2015, 15:24

Motanel, eu nici nu m-am obosit sa citesc...daca e sa citim tot ce e nociv, murim inainte sa ne nastem....cat timp nu-mi face rau, nu vad unde-i problema....

29.10.2015, 16:19

Să fie la ei acolo!Ce să mai mănânciacă am mânca pământ și ăla ar nociv!

29.10.2015, 20:40

La noi se consuma carne si nu cred ca vom renunta vreodata la ea. Nu mancam chiar zilnic, dar mancam. Oricum ne imbolnavim, oricum murim, totul e nociv si oriunde ascultam, atat ni se spune ca totul este injectat. Mancam injectate cat o fi si asta e.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)