Într-un bol se pun întâi ingredientele lichide – 3 oua, laptele, apa minerala, untul topit, le amestecam bine după care adaugăm: faina cernuta, sarea, zaharul și drojdia și ușor le omogenizam cu telul. Amestecul obținut se lasă „la odihnit” in...
Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Într-un bol puneți zaharul cu untul tăiat cubulețe și mixați 3 min, după care adaugați ouăle pe rand, unul cate unul continuând sa mixați la viteza maxima.
Micșorați viteza mixerului și adaugați faina puțin cate...
Tiramisu reţetă originală
Separam ouale, galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana cand devine o crema albicioasa, cu aspect de crema.
Albusurile se bat separat cu un varf de sare. Cand spuma prinde putin volum adaugam zaharul ( 3 linguri)....
Desert clatite pufoase – Mananci de nu te mai opresti
Într-un bol se pun întâi ingredientele lichide – 3 oua, laptele, apa minerala, untul topit, le amestecam bine după care adaugăm: faina cernuta, sarea, zaharul și drojdia și ușor le omogenizam cu telul. Amestecul obținut se lasă „la odihnit” in...
Desert briose cu fulgi de ciocolata
Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Într-un bol puneți zaharul cu untul tăiat cubulețe și mixați 3 min, după care adaugați ouăle pe rand, unul cate unul continuând sa mixați la viteza maxima. Micșorați viteza mixerului și adaugați faina puțin cate...
Tiramisu reţetă originală, cu crema mascarpone
Tiramisu reţetă originală Separam ouale, galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana cand devine o crema albicioasa, cu aspect de crema. Albusurile se bat separat cu un varf de sare. Cand spuma prinde putin volum adaugam zaharul ( 3 linguri)....