aromearomate1

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2016

RETETE5
PRIETENI7
Articole

Sarea de himalaya

In Condimente, la: 8 Feb 2019

Folosesc sarea roz de himalaya in toate preparatele mele deoarece este mai sanatoasa,contine minerale, este bogata in mod natural in iod, asa ca acesta nu mai trebuie adaugat artificial cum se intampla la sarea de bucatarie din supermarket. La gust este la fel ca sarea obisnuita.

Afisate 1 - 1 din 1 articole    

Postari recente

publicat la 11.02.2019

Pui Shanghai cu sos iute

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]