Pulpele se parlesc un pic,se spala,se condimenteaza si se cresteaza un pic pe spate.
In cuptor,in partea de jos se pune o tava cu apa, pulpele se aseaza pe gratarul aragazului pe mijloc, se lasa cca. o ora. Daca apa mai scade mai punem, carnea o sa se faca la abur,fara ulei, o sa cada in apa...
Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert. Carnea afumata (eu am folosit scarita, deci am fiert-o inainte sa o pun la calit) o punem la calit pt cateva minute, dupa care adaugam si gogosarii in sos si mai lasam un pic sa fiarba,eventual mai adaugam niste apa, foarte putina. Cand s-au fiert...
Pieptul de porc se taie felii, se bate bine, se condimenteaza fiecare parte cu condiment pentru carne de porc. Feliile se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se scot si se lasa la racit.
Intre timp batem cele doua oua impreuna cu faina alba si cu putin delikat. Bucatile de piept de porc se...
Pieptul de porc se condimenteaza cu usturoi si condimente specifice carnii de porc,daca este prea gros se cresteaza un pic si se aseaza intr-o tava.
Legumele:cartoful se taie cubulete,ceapa si morcovul se taie rondele si se aseaza in tava langa carne.se adauga sucul de rosii peste carne si...
Carnea de miel o spalam bine in mai multe ape, dupa ce o scurgem de apa, adaugam condimentele: usturoi pisat, condiment pt friptura, sare, piper, putin ulei si masam bine carnea
Punem in tigaie mai mult ulei si fierbem carnea in ulei incins pana se rumeneste!!!
Se spala carnea si se pune la fiert,intre timp curatam legumele,cand e aproape fiarta carnea adaugam ceapa,morcovul si mararul!!
Dupa 10 minunte adaugam cartofi taiati cubulete dupa marimea dorita!
Cand sunt fierti cartofi adaugam sare,piper si boia de ardei dupa gust!
Presaram...
Pulpe la cuptor
Pulpele se parlesc un pic,se spala,se condimenteaza si se cresteaza un pic pe spate. In cuptor,in partea de jos se pune o tava cu apa, pulpele se aseaza pe gratarul aragazului pe mijloc, se lasa cca. o ora. Daca apa mai scade mai punem, carnea o sa se faca la abur,fara ulei, o sa cada in apa...
Piure de cartofi cu afumatura si gogosari
Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert. Carnea afumata (eu am folosit scarita, deci am fiert-o inainte sa o pun la calit) o punem la calit pt cateva minute, dupa care adaugam si gogosarii in sos si mai lasam un pic sa fiarba,eventual mai adaugam niste apa, foarte putina. Cand s-au fiert...
Snitele din piept de porc
Pieptul de porc se taie felii, se bate bine, se condimenteaza fiecare parte cu condiment pentru carne de porc. Feliile se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se scot si se lasa la racit. Intre timp batem cele doua oua impreuna cu faina alba si cu putin delikat. Bucatile de piept de porc se...
Piept de porc cu legume
Pieptul de porc se condimenteaza cu usturoi si condimente specifice carnii de porc,daca este prea gros se cresteaza un pic si se aseaza intr-o tava. Legumele:cartoful se taie cubulete,ceapa si morcovul se taie rondele si se aseaza in tava langa carne.se adauga sucul de rosii peste carne si...
Friptura de miel
Carnea de miel o spalam bine in mai multe ape, dupa ce o scurgem de apa, adaugam condimentele: usturoi pisat, condiment pt friptura, sare, piper, putin ulei si masam bine carnea Punem in tigaie mai mult ulei si fierbem carnea in ulei incins pana se rumeneste!!!
Mancare de cartofi
Se spala carnea si se pune la fiert,intre timp curatam legumele,cand e aproape fiarta carnea adaugam ceapa,morcovul si mararul!! Dupa 10 minunte adaugam cartofi taiati cubulete dupa marimea dorita! Cand sunt fierti cartofi adaugam sare,piper si boia de ardei dupa gust! Presaram...