Spalam bine merele le scobim in mijloc dar nu pana jos sa nu se scurga untul si zaharul.In scobitura punem unt si zahar ,apoi infigem cate un betisor de scortisoara .Coacem la cuptor pana se patrund merele.Dupa coacere le curatam de coaja si le servim calde .
Punem cartofi curatati si taiati la fiert , dupa ce s-au fiert bine ii pasam si ii dam la racit.Dupa racire adaugam oul si faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat ca de paine.Intre timp taiem cuburi maricele de piersica si le punem la scurs.
Luam bucati de aluat le facem mingiute apoi le...
Blatul : Batem albusurile spuma adauga pe rand lingurile de zahar, galbenusurile, adaugam plicul de pudding si lingura de faina. Aluatul il coacem in tava de cuptor tapetata in prealabil cu hartie de copt.
Crema : Batem frisca pana se intareste bine adaugam intaritorul si crema de...
Se topeste margarina (nu detot),se adauga zaharul ,zaharul vanilat (eu am pus burbon si a iesit mai inchisa compozitia),praful de sare ,se amesteca pana se topeste zaharul apoi se adauga ouale unul cate unul amestecand bine dupa fiecare.Se amesteca amidonul cu faina si praful de copt ,apoi...
Mere coapte
Spalam bine merele le scobim in mijloc dar nu pana jos sa nu se scurga untul si zaharul.In scobitura punem unt si zahar ,apoi infigem cate un betisor de scortisoara .Coacem la cuptor pana se patrund merele.Dupa coacere le curatam de coaja si le servim calde .
Galuste cu piersici
Punem cartofi curatati si taiati la fiert , dupa ce s-au fiert bine ii pasam si ii dam la racit.Dupa racire adaugam oul si faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat ca de paine.Intre timp taiem cuburi maricele de piersica si le punem la scurs. Luam bucati de aluat le facem mingiute apoi le...
Pantera Roz :)
Blatul : Batem albusurile spuma adauga pe rand lingurile de zahar, galbenusurile, adaugam plicul de pudding si lingura de faina. Aluatul il coacem in tava de cuptor tapetata in prealabil cu hartie de copt. Crema : Batem frisca pana se intareste bine adaugam intaritorul si crema de...
Tigrisor
Se topeste margarina (nu detot),se adauga zaharul ,zaharul vanilat (eu am pus burbon si a iesit mai inchisa compozitia),praful de sare ,se amesteca pana se topeste zaharul apoi se adauga ouale unul cate unul amestecand bine dupa fiecare.Se amesteca amidonul cu faina si praful de copt ,apoi...