1. Pregatim un ceai de menta: lasam la infuzat cele doua plicuri de ceai, pentru circa 10 minute. Apoi, adaugam frunzele de menta si lasam la racit.
2. Indulcim ceaiul cu sirop de capsuni, adaugam bucati de capsuni proaspete si cuburi de gheata.
1. Pentru fiecare pahar de limonada stoarcem zeama de la o lamaie mare, apoi, intr-un pahar tip sonda punem aceasta zeama peste care adaugam zaharul brun, apoi, pe rand frunzele de menta, gheata si apa minerala.
2. Trebuie ca mai intai sa amestecam zaharul cu zema de lamaie , pana la...
Intr-un pahar termorezistent punem o lingura cu zahar brun, apoi cca 20 ml whiskey irlandez ( de aici si denumirea ) si cand este gata turnam peste si o ceasca de cafea ( preferabil ar fi sa avem espresso).
La final adaugam si frisca si decoram cu boabe de cafea.
Intr-o cratita curata se toarna vinul si se lasa la incalzit, la foc mic. Vinul nu trebuie sa ocupe mai mult de 2/3 din volumul vasului, deoarece la adaugarea zaharului are loc o spumare intensa . Se adauga treptat, metecandu-se continuu zaharul, scortisoara , cuisoarele si celelate mirodenii....
Ice tea de capsuni
1. Pregatim un ceai de menta: lasam la infuzat cele doua plicuri de ceai, pentru circa 10 minute. Apoi, adaugam frunzele de menta si lasam la racit. 2. Indulcim ceaiul cu sirop de capsuni, adaugam bucati de capsuni proaspete si cuburi de gheata.
Limonada mojito
1. Pentru fiecare pahar de limonada stoarcem zeama de la o lamaie mare, apoi, intr-un pahar tip sonda punem aceasta zeama peste care adaugam zaharul brun, apoi, pe rand frunzele de menta, gheata si apa minerala. 2. Trebuie ca mai intai sa amestecam zaharul cu zema de lamaie , pana la...
Irish coffee
Intr-un pahar termorezistent punem o lingura cu zahar brun, apoi cca 20 ml whiskey irlandez ( de aici si denumirea ) si cand este gata turnam peste si o ceasca de cafea ( preferabil ar fi sa avem espresso). La final adaugam si frisca si decoram cu boabe de cafea.
Vin fiert
Intr-o cratita curata se toarna vinul si se lasa la incalzit, la foc mic. Vinul nu trebuie sa ocupe mai mult de 2/3 din volumul vasului, deoarece la adaugarea zaharului are loc o spumare intensa . Se adauga treptat, metecandu-se continuu zaharul, scortisoara , cuisoarele si celelate mirodenii....