adriana_bobu

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 09.08.2010

RETETE69
PRIETENI49
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba radauteana

In Supe/Ciorbe la 8 Ian 2011

Am curatat legumele si le-am pus intr-o oala cu apa alaturi de pieptul spalat (lasat intreg). Am spumuit si am lasat sa fiarba carnea si legumele cca 40 min.Am scos apoi pieptul si l-am taiat fasii iar legumele le-am pasat . Apoi am adaugat vegeta, usturoiul (facut mujdei) otetul si smantana...

Bors cu perisoare

In Ciorbe la 6 Ian 2011

Am pus la fiert rasolul de vita, l-am spumuit, iar dupa aproximativ 40 min (cand era aproape fiert) am adaugat in oala radacinoasele curatate si taiate marunt.Apoi am trecut la prepararea perisoarelor: am amestecat carnea tocata cu ceapa taiata marunt cu mararul si patrunjelul tocat si cu...

Supa cu galuste

In Supe la 8 Dec 2010

Am fiert rasolul timp de o ora , apoi am adaugat legumele curatate si spalate si le-am lasat sa fiarba cca 30 min. Apoi am  trecut la pregatirea galustelor: am batut bine ouale si am presarat grisul in ploaie peste ele pana am obtinut o consistenta potrivita (se poate vedea in fotografie)...

Bors din coada de vita

In Ciorbe la 13 Noi 2010

Se pune la fiert in apa, coada de vita portionata,spumuind-o sau aruncand prima apa. Dupa ce a fiert  cca o ora, se adauga radacinoasele (morcov, patrunjel)date prin razatoare, ceapa, prazul si gogosarul taiate marunt. Se mai lasa sa fiarba cca 20 min dupa care se adauga pasta de tomate,...

Bors de cartofi cu sfecla rosie

In Ciorbe la 23 Oct 2010

Se curata cartofii si se taie cubusoare potrivite iar radacinoasele se curata si se dau prin razatoarea mare ; gogosarul si ceapa se taie maruntel. Se pun toate la fiert intr-o oala in 1, 5 l apa. Se curata si sfecla si se taie bucati mari iar zarzavatul se spala si se...

Ciorba de burta

In Ciorbe la 23 Sep 2010

Se pune  la fiert burta si rasolul cca 1 ora si 1/2, dupa care se-ncearca burta daca a fiert , iar in cazul in care nu intra furculita cu usurinta in ea se continua fierberea adaugandu-se si legumele (ceapa,morcov, patrunjel, telina) Dupa inca 1/2 ora se scoate burta si...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Retete preferate
Tort Ganache

Voturi:29

Albinita

Voturi:26

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]