adinaciosescu

1

Bucataras
incepator

LIPOVA

Bucataras din 01.10.2009

RETETE24
PRIETENI19
Retete / Mancaruri cu carne

Chiftele coapte

In Porc la 13 Aug 2011

Amesteci carnea  cu oul cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine,condimentele,verdeata,apoi formezi chiftelele in forma dorita,le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,dai la cuptor pana se rumenesc pe o parte,le intorci pe cealalta parte. Sumt buuuuune buuuune. 

Frigarui de porc la cuptor.

In Mancaruri cu carne la 31 Iul 2011

Tai carnea bucatele,cuburi,pui condimentele si 2 linguri de ulei,si le lasi la rece sa se macereze putin. Legumele le tai cuburi,bucati,la fel si slaninuta.Eu am folosit o carnita de vanat,care este mai üscata:deci am folosit slanina. Se monteaza...

Mamaliga cu cabanos

In Mancaruri cu carne la 15 Iul 2010

Tai ceapa cuburi,la fel si ardeiul si le pui in putin ulei sa se caleasca.Eu le-am pus pe wock.Picuri din cand in cand putina apa.Rosiile decojite le tai de asemenea cubulete si le adaugi la legume.Pui o lingurita de zahar,daca rosiile sunt acre tare.Carnatii ii tai bucati si ii prajesti...

Friptura de mistret

In Mancaruri cu carne la 11 Iul 2010

Carnea curatata de pielite,daca stii ca este de la un exemplar mai batran este bine sa o fierbi in prealabil,in bucati mari.Daca este mai tanara se poate pune direct in tava.Se unge bine cu untura sau ulei,se condimenteaza bine fiecare bucata mai mare cu condimente dupa gust, apoi complectezi cu...

Carne tocata de curcan in foi de napolitana

In Mancaruri cu carne la 19 Noi 2009

Condimentezi carnea ca pentru chiftele,in plus mai pui patrunjel tocat,apoi intinzi amestecul intre foile de napolitene,dar nu mai gros de 2 degete.Lasi aproximativ 30 min,sa se inmoaie putin foile,portionezi apoi prajesti pe ambele parti. Se poate prepara cu orice fel de carne,dar cu cea de...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]