Se spala salata foarte bine,dupa care se lasa la scurs.
Intre timp facem dresingul. Intr-un castron adaugam mustarul si lingura de ulei si le amestecam bine,apoi adaugam iaurtul,mararul usturoiul,branzica si sarea amestecandu-le foarte bine.
Taiem in cubulete oul,sunca presata si ceapa....
Punem laptele la incalzit la foc mic.
Intr-un bol amestecam galbenusurile cu 5 linguri de zahar si cu amidonul,pana obtinem o crema fina.
In continuare vom adauga crema peste laptele din vas treptat si amestecam constant pt a nu se inchega galbenusurile.
Lasati sa fiarba 5 minute la foc...
Vanata se curata de coaja,o taiem rondele,o stropim cu putina lamaie,punem sare si piper dupa gust,dupa care punem rondelele intr-o strecuratoare la scurs timp de aproximativ 30 de minute.
Intre timp curatam usturoiul,il pasam si il amestecam cu cele 3 oua,sarea,piperul si 1 lingurita de...
Tortilla de patatas se prepara astfel:
Punem uleiul intr-o tigaie, cartofii taiati cubulete si ceapa taiata mic. Adaugam delicatul, sarea si piperul dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic, pana in momemtul in care se moaie cartofii, acestia nu trebuie sa se rumeneasca. Dupa...
Mod de preparare Paste cu rosii
Se pun pastele la fiert in apa cu sare,se lasa timp de 5 minute sa fiarba,intre timp decojim cele 2 rosii si le taiem cubulete.Intr-o tigaie punem la incins uleiul,apoi punem rosiile gata taiate si bulionul.
Dupa cca 1 minut adaugam apa,lasam sa fiarba 1...
Cum se prepara reteta de tort cu crema de zahar ars
1) Caramelizezi zaharul(1 cana) intr-o cratita de 2-3 l si rotesti vasul,sa fie imbracati peretii.Lasati la racit
2) Amesteci ingredientele pentru crema apoi le torni in vasul tapetat.
3) Apoi o bagi in cuptorul preincalzit,la foc...
Salata cu dresing de iaurt
Se spala salata foarte bine,dupa care se lasa la scurs. Intre timp facem dresingul. Intr-un castron adaugam mustarul si lingura de ulei si le amestecam bine,apoi adaugam iaurtul,mararul usturoiul,branzica si sarea amestecandu-le foarte bine. Taiem in cubulete oul,sunca presata si ceapa....
Crema Catalana
Punem laptele la incalzit la foc mic. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu 5 linguri de zahar si cu amidonul,pana obtinem o crema fina. In continuare vom adauga crema peste laptele din vas treptat si amestecam constant pt a nu se inchega galbenusurile. Lasati sa fiarba 5 minute la foc...
Vinete pane
Vanata se curata de coaja,o taiem rondele,o stropim cu putina lamaie,punem sare si piper dupa gust,dupa care punem rondelele intr-o strecuratoare la scurs timp de aproximativ 30 de minute. Intre timp curatam usturoiul,il pasam si il amestecam cu cele 3 oua,sarea,piperul si 1 lingurita de...
Tortilla de patatas
Tortilla de patatas se prepara astfel: Punem uleiul intr-o tigaie, cartofii taiati cubulete si ceapa taiata mic. Adaugam delicatul, sarea si piperul dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic, pana in momemtul in care se moaie cartofii, acestia nu trebuie sa se rumeneasca. Dupa...
Paste cu rosii
Mod de preparare Paste cu rosii Se pun pastele la fiert in apa cu sare,se lasa timp de 5 minute sa fiarba,intre timp decojim cele 2 rosii si le taiem cubulete.Intr-o tigaie punem la incins uleiul,apoi punem rosiile gata taiate si bulionul. Dupa cca 1 minut adaugam apa,lasam sa fiarba 1...
Tort cu crema de zahar ars
Cum se prepara reteta de tort cu crema de zahar ars 1) Caramelizezi zaharul(1 cana) intr-o cratita de 2-3 l si rotesti vasul,sa fie imbracati peretii.Lasati la racit 2) Amesteci ingredientele pentru crema apoi le torni in vasul tapetat. 3) Apoi o bagi in cuptorul preincalzit,la foc...