Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Timisoara
Bucataras din 13.02.2013
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.
publicat la 18.01.2020
Ai tendinta sa te arunci de la trambulina! Vezi ca azi n-au pus astia apa in piscina, deci calma!
In cont 73
Set de 2 teluri Kasahome
Cantar digital pentru bucatarie
Coaster extensibil Cook Concept
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 08:39
ieri la 08:34
de Retete_gustoase 1
pe 08.04 la 17:22
pe 08.04 la 17:05
de laura_n 7
pe 08.04 la 16:14
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
3 voturi
oanapl
Rocsi
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cocktail Vis de primavara
In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta.
Deliciu de ciocolata
Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca foarte bine. Turnam compozitia in pahare si decoram cu frisca, frunze de menta si zmeura.