Valentina

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.04.2009

RETETE3
PRIETENI3
Retete / Dulciuri

Tort cu mousse de fructe de padure si ciocolata

In Torturi la 9 Aug 2010

Se prepara mai intai blatul . Se incalzeste cuptorul la foc mic si se tapeteaza cu hartie de copt o forma de tort cu pereti detasabil de diametru 24 cm. Se topeste ciocolata, separat se topeste si untul. Galbenusurile se bat cu 50 gr zahar pana se albesc, albusurile se bat spuma cu restul de...

Negresa ca la mama acasa

In Prajituri la 13 Iun 2010

Margarina / untul se freaca cu 300 g zahar. Se adauga cacaoa, nucile, faina si praful de copt stins cu lamaie. Albusurile se bat spuma. Se amesteca cele doua compozitii si se baga la cuptor. Se lasa pana se formeaza o crusta deasupra ( eu o las cam 30 minute la foc mic) Se freaca apoi...

Crema de zahar ars

In Dulciuri la 30 Apr 2009

  Se topeste zaharul intr-o cratita, dupa care se tapeteaza peretii cam 3/4 din inaltimea cratitei.    Se lasa cratita sa se raceasca.     Se pune laptele la fiert la foc mic.     Se bat ouale spuma cu zaharul vanilat.     Se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]