Valentina

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.04.2009

RETETE3
PRIETENI3
Retete

Tort cu mousse de fructe de padure si ciocolata

In Torturi la 9 Aug 2010

Se prepara mai intai blatul . Se incalzeste cuptorul la foc mic si se tapeteaza cu hartie de copt o forma de tort cu pereti detasabil de diametru 24 cm. Se topeste ciocolata, separat se topeste si untul. Galbenusurile se bat cu 50 gr zahar pana se albesc, albusurile se bat spuma cu restul de...

Negresa ca la mama acasa

In Prajituri la 13 Iun 2010

Margarina / untul se freaca cu 300 g zahar. Se adauga cacaoa, nucile, faina si praful de copt stins cu lamaie. Albusurile se bat spuma. Se amesteca cele doua compozitii si se baga la cuptor. Se lasa pana se formeaza o crusta deasupra ( eu o las cam 30 minute la foc mic) Se freaca apoi...

Crema de zahar ars

In Dulciuri la 30 Apr 2009

  Se topeste zaharul intr-o cratita, dupa care se tapeteaza peretii cam 3/4 din inaltimea cratitei.    Se lasa cratita sa se raceasca.     Se pune laptele la fiert la foc mic.     Se bat ouale spuma cu zaharul vanilat.     Se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]