Iata cum se prepara Reteta de ecler la tava prajitura delicioasa si usor de preparat
Apa, laptele, sarea, untul se pun la fiert. Cand da in clocot, punem toata faina odata si amestecam bine,pana se ingroasa compozitia. Dupa ce aluatul oparit a ajuns la temperatura camerei adaugam cate un ou si...
Incepem cu incalzirea laptelui pe foc,cu zaharul si untul,dar fara a fierbe. Lasam putin la racorit.
Amestecam faina cernuta cu drojdia (din cea care nu trebuie activata) ,apoi adaugam compozitia cu lapte, ouale, coaja de lamaie, sarea,si framantam la robot 10 minute. Adaugam din cand in...
Faina, praful de copt, untul, ouale, zaharul, coaja de lamaie, vanilia, scortisoara, sarea, le amestecam bine,turnand cate putin lapte, pana se formeaza o crema.
In acesta compozitie adaugam 2 mere curatate si taiate cubulete si amestecam. Folosim o tava neaderenta sau detasabila de...
Incepem cu pregatirea blatului: batem albusurile cu putina sare,si le lasam deoparte. Cu ajutorul mixerului batem galbenusurile cu zaharul, adaugam laptele, uleiul,si faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Adaugam si albusurile prin rasturnare cu o paleta, usor.
Punem compozitia intr-o...
Pentru inceput pregatim o forma rotunda, detasabila, de 24 de cm. si o tapetam cu folie.
Dizolvam gelatina in sucul de capsuni, o punem la incalzit pe baie de abur, o lasam putin la racit, apoi o punem cate putin in chefir, dupa care adaugam si frisca batuta cu 2-3 linguri de zahar si o...
Incepem cu cernutul fainii, impreuna cu praful de copt, apoi adaugam pe rand toate ingredientele si amestecam bine cu o lingura de lemn.
Apoi framantam foarte putin si acoperim cu folie. Lasam 10 minute. Presaram apoi faina si intindem aluatul mai gros, de circa 0,80- 1 cm. Formam un...
Faina, sarea, praful de copt, untul, zaharul, ouale, coaja de lamaie, vanilia, scortisoara, se amesteca bine, apoi adaugam laptele cate putin, pana se formeaza o crema.
2 mere se taie cubulete si se adauga in aluat.
Amestecam.
Intr-o forma rotunda, de 24 cm, tapetata cu hartie de copt,...
Framantam bine toate ingredientele pana obtinem o coca omogena!
Intindem foaia, potrivit de subtire si o ungem cu ciulamaua fara sa ajungem la margini! Rulam si punem la rece o ora, in folie.
Intre timp pregatim umplutura: merele curatate de coaja si cotoare, le calim impreuna cu zaharul,...
Reteta de ecler la tava prajitura delicioasa si usor de preparat
Iata cum se prepara Reteta de ecler la tava prajitura delicioasa si usor de preparat Apa, laptele, sarea, untul se pun la fiert. Cand da in clocot, punem toata faina odata si amestecam bine,pana se ingroasa compozitia. Dupa ce aluatul oparit a ajuns la temperatura camerei adaugam cate un ou si...
Desert branzoaice (bascute) pufoase
Incepem cu incalzirea laptelui pe foc,cu zaharul si untul,dar fara a fierbe. Lasam putin la racorit. Amestecam faina cernuta cu drojdia (din cea care nu trebuie activata) ,apoi adaugam compozitia cu lapte, ouale, coaja de lamaie, sarea,si framantam la robot 10 minute. Adaugam din cand in...
Desert tarta cu mere delicioasa si rapida
Faina, praful de copt, untul, ouale, zaharul, coaja de lamaie, vanilia, scortisoara, sarea, le amestecam bine,turnand cate putin lapte, pana se formeaza o crema. In acesta compozitie adaugam 2 mere curatate si taiate cubulete si amestecam. Folosim o tava neaderenta sau detasabila de...
Desert tort cu piersici si mascarpone
Incepem cu pregatirea blatului: batem albusurile cu putina sare,si le lasam deoparte. Cu ajutorul mixerului batem galbenusurile cu zaharul, adaugam laptele, uleiul,si faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Adaugam si albusurile prin rasturnare cu o paleta, usor. Punem compozitia intr-o...
Desert tort racoros cu capsuni
Pentru inceput pregatim o forma rotunda, detasabila, de 24 de cm. si o tapetam cu folie. Dizolvam gelatina in sucul de capsuni, o punem la incalzit pe baie de abur, o lasam putin la racit, apoi o punem cate putin in chefir, dupa care adaugam si frisca batuta cu 2-3 linguri de zahar si o...
Desert fundite pufoase fara drojdie
Incepem cu cernutul fainii, impreuna cu praful de copt, apoi adaugam pe rand toate ingredientele si amestecam bine cu o lingura de lemn. Apoi framantam foarte putin si acoperim cu folie. Lasam 10 minute. Presaram apoi faina si intindem aluatul mai gros, de circa 0,80- 1 cm. Formam un...
Desert tarta cu mere deliciu
Faina, sarea, praful de copt, untul, zaharul, ouale, coaja de lamaie, vanilia, scortisoara, se amesteca bine, apoi adaugam laptele cate putin, pana se formeaza o crema. 2 mere se taie cubulete si se adauga in aluat. Amestecam. Intr-o forma rotunda, de 24 cm, tapetata cu hartie de copt,...
Desert strudele de post cu mere
Framantam bine toate ingredientele pana obtinem o coca omogena! Intindem foaia, potrivit de subtire si o ungem cu ciulamaua fara sa ajungem la margini! Rulam si punem la rece o ora, in folie. Intre timp pregatim umplutura: merele curatate de coaja si cotoare, le calim impreuna cu zaharul,...