publicat la 22.01.2013
publicat la 22.01.2013
publicat la 22.01.2013
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema de brocoli
Am desfacut brocoli in buchetele mici si l-am pus la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa am curatat-o, am spalat-o si am taiat-o solzisori, am calit-o bine in 3 linguri de ulei.Cand brocoli a fost gata fiert l-am scurs si am pastrat apa in care a fiert.Brocoli impreuna cu...
Supa de pui cu galuste
Se ia carnea de pui, fie ea orice parte, pulpa, sau piept de pui...deci orice..carne pe care o putem folosi apoi la ciulama, la o salata sau langa orice alta garnitura. Deci, sa revenim...la preparare: Se pune la fiert carnea cu un praf de sare, impreuna cu ceapa curatata si spalata dar intreaga,...
Ciorba de cartofi
Se curata toate legumele:cartofii, ceapa, morcov,pastarnac se spala si se taie, cartofii cuburi iar celelalte marunt.Se pune uleiul la incins intr-o oala si se pune ceapa la calit, apoi morcovul si pastarnacul.Cand acestea sunt putin calite se adauga cartofii si apa (depinde cat o dorm de deasa...
Ciorba de os afumat de porc
Intr-o oala se pune la fiert in apa, cat sa le acopere si cu un praf de sare si cele 4 bucati de os cu carne pe el.Se ia spuma cu o spumiera pana nu mai este deloc. Legumele: ceapa,morcovul ardeiul,pastarnacul,telina se taie cubulete mici....ca pentru ciorba...si se adauga in...