publicat la 27.05.2012
publicat la 27.05.2012
publicat la 24.05.2012
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Limba de porc cu smantana
Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba. Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un...
Vita cu bulete de cascaval si sos natur
Se topeste untul in tigaie teflonata si se prajeste vita condimentata in prealabil cu piper verde macinat si rozmarin. Se intorc bucatile de carne pe ambele parti, pana se schimba la culoare. Feliile de vita se aseaza apoi intr-o tava incalzita, (se presara cu...
Miel umplut
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa il patrunda putin sarea....
Pui cu broccoli si sos bechamel
Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita pentru inceput. Sunt gata cand sunt rumenite si carnea se desprinde de pe os. Broccoli se fierbe in apa cu sare, insa cu mare atentie sa nu fie prea fiert. Intr-o tigaie se pregateste sosul...