Reteta de preparare a papanasilor
Intr-un bol pui branza, zaharul, ouale, sarea, zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si amesteci bine, ori cu mana ,ori cu un mixer ( eu amestec cu mana pentru ca mi se pare ca ies mai buni si mai pufosi )
Dupa ce s-a omogenizat bine...
Se pune gelatina la hidratat in 4`5 linguri de apa rece.
Topesti ciocolata la foc mic, impreuna cu untul si frisca lichida, iar cand ajunge la punctul de fierbere se da deoparte si se omogenizeaza. Se lasa sa se racoreasca atat cat sa fie suportabila la deget si se adauga gelatina si se...
Amesteci foarte bine laptele acru cu bicarbonatul.
Adaugi pe rand galbenusurile, albusurile batute bine spuma cu zaharul si apoi untul si malaiul grisat si omogenizezi bine.
Pui compozitia intr-o tava unsa cu unt si o dai la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 30 minute.
Dupa ce o...
Reteta de preparare a papanasilor prajiti
Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol pui branza, zaharul, ouale, sarea, zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si amesteci bine, ori cu mana ,ori cu un mixer ( eu amestec cu mana pentru ca mi se pare ca ies mai buni si mai pufosi ) Dupa ce s-a omogenizat bine...
Prajitura Noire
Se pune gelatina la hidratat in 4`5 linguri de apa rece. Topesti ciocolata la foc mic, impreuna cu untul si frisca lichida, iar cand ajunge la punctul de fierbere se da deoparte si se omogenizeaza. Se lasa sa se racoreasca atat cat sa fie suportabila la deget si se adauga gelatina si se...
Prajitura cu malai
Amesteci foarte bine laptele acru cu bicarbonatul. Adaugi pe rand galbenusurile, albusurile batute bine spuma cu zaharul si apoi untul si malaiul grisat si omogenizezi bine. Pui compozitia intr-o tava unsa cu unt si o dai la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 30 minute. Dupa ce o...