Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius.
Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.
Se adauga rosiile pe rand intr-o oala cu apa fierbinte, se transfera pe o farfurie dupa 30 de secunde si se decojesc cu grija.
Cu o lingurita se scobesc astfel incat se fie...
Se frig tulpinile de sparanghel presarate cu sare, piper si ulei de masline pe un gratar fierbinte, 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte.
Se scot pe un tocator si se toaca grosier.
Intr-o farfurie nu foarte adanca, se bat ouale impreuna cu laptele, sare si piper.
Se ung feliile de...
Rosii umplute cu sos Andalouse si vinegrette din rosii
Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura. Se adauga rosiile pe rand intr-o oala cu apa fierbinte, se transfera pe o farfurie dupa 30 de secunde si se decojesc cu grija. Cu o lingurita se scobesc astfel incat se fie...
Batoane cu sparanghel si branza Gouda
Se frig tulpinile de sparanghel presarate cu sare, piper si ulei de masline pe un gratar fierbinte, 5-7 minute, intorcandu-le pe fiecare parte. Se scot pe un tocator si se toaca grosier. Intr-o farfurie nu foarte adanca, se bat ouale impreuna cu laptele, sare si piper. Se ung feliile de...