
publicat la 31.01.2019
publicat la 29.01.2019
publicat la 18.12.2018
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Creveti cu portocale
Am decongelat crevetii in apa rece si i-am lasat la scurs. Am taiat ardeiul si ceapa si le-am pus in tigaie cu 1 lingura de ulei de masline. Le-am sotat cateva minute apoi am pus usturoiul tocat fin. Am mai lasat 2-3 minute, apoi am pus crevetii si condimentele. Am adaugat...
Salată cu creveţi
Crevetii i-am decongelat intr-un vas cu apa, i-am spalat si i-am scurs bine, apoi i-am pus intr-un bol si am stors zeama de lamaie peste ei. I-am lasat in zeama de lamaie in frigider timp de 15 minute. Am pus pe foc o oala cu apa si putina sare, iar cand a inceput sa clocoteasca am...