publicat la 16.01.2022
publicat la 03.05.2021
publicat la 28.04.2021
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Oua decorate cu servetele colorate
Spalam ouale si le punem la fiert in apa cu putina sare. Din momentul in care incepe sa fiarba apa, le lasam 5-6 minute. Le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca, ca sa le putem tine in mana. Luam servetelele si desprindem partea alba a acestora. Fiecare servetel are 4 patratele. Taiem...
Aperitiv covrigei sarati
Intr-un vas mai incapator cernem faina. Punem sarea si untura. Intr-o cratita incalzim usor apa minerala, punem zaharul, 1 lg de faina si drojdia. Amestecam bine apoi lasam sa dospeasca. Separat batem bine cele 2 oua impreuna cu smantana sau iaurtul. Dupa ce a crescut drojdia, o punem peste...
Aperitiv foietaj cu kaizer si mozzarela
Lasam aluatul de foietaj la temperatura camerei sa se dezghete. Kaizerul il taiem in cubulete mici si il punem intr-o tigaie sa se caleasca. Ardeiul gras il spalam si il taiem si pe acesta cubulete. Il punem peste kaizer, in tigaie si le lasam sa se caleasca impreuna. Cand s-a prajit usor...
Aperitiv tarta rustica cu mozzarela, carnati si ciuperci
Mai intai preparam maiaua. Incalzim putin lapte si amestecam cu 1 lgt de zahar cu 2 lg de faina. Punem drojdia zdrobita intre degete, amestecam si lasam sa se activeze. Intre timp cernem faina intr-un bol si adaugam sarea. Incalzim usor cca 200 ml lapte. Turnam peste faina intr-o gropita...