Blat - Batem spuma albusurile pana se intaresc dupa care adaugam si zaharul si mai batem pana se topeste. Le amestecam cu uleiul si le turnam peste galbenusuri. In aceasta compozitie se mai adauga praful de copt stins , cacaoa, apa, faina si se...
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile si praful de sare se bat spuma cu telul pana devine tare, treptat se adauga zaharul si se bate pana se topeste zaharul.
Galbenusurile se amesteca cu ulei dupa care se adauga faina treptat cernuta...
Se curata legumele, se taie si se pun la calit ( mai putin cartoful, ardeiul gras si ceapa ) cu doua linguri de ulei timp de 2-3 minute, amestecand continuu. Se adauga 2,5...
Coaja de lamaie se amesteca cu usturoiul dat prin presa si cu patrunjelul tocat fin. Pulpele de pui se spala si se dezlipeste pielea dar nu de tot, formandu-se un buzunar. Se umplu pulepele sub...
Eu am ales a doua varianta pentru ca mi s-a terminat laptele condensat.O sa pun reteta laptelui condensat cand il voi reface
FOILE:
Mixam foarte bine untul cu zaharul, dupa care adaugam peste...
Mod de preparare
Aluatul de pizza
Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.
Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu...
Amandina
Blat - Batem spuma albusurile pana se intaresc dupa care adaugam si zaharul si mai batem pana se topeste. Le amestecam cu uleiul si le turnam peste galbenusuri. In aceasta compozitie se mai adauga praful de copt stins , cacaoa, apa, faina si se...