Fasolea se lasa la inmuiat de seara, in apa rece.
Schimbam apa in care a stat si o punem la foc. Cand incepe sa fiarba, aruncam apa, clatim oala si punem fasolea in alta apa, fierbinte. Repetam operatiunea de doua ori. In ultima apa, adaugam foile de dafin, cateva boabe de...
Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece.
Spumam si lasam sa fiarba bine carnea.
Intre timp, taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri...
Rupem stevia de pe nervuri, o spalam foarte bine, o oparim si o lasam deoparte. Zarzavatul se curata, se spala si se toaca, ceapa marunt, ardeiul fasiute, morcovul, pastarnacul si telina se dau prin razatoare. Cartofii se taie cuburi.
Intr-o oala de 4 litri, punem ceapa la calit cu...
Ciorba de fasole boabe si afumatura
Fasolea se lasa la inmuiat de seara, in apa rece. Schimbam apa in care a stat si o punem la foc. Cand incepe sa fiarba, aruncam apa, clatim oala si punem fasolea in alta apa, fierbinte. Repetam operatiunea de doua ori. In ultima apa, adaugam foile de dafin, cateva boabe de...
Ciorba de potroace de curcan cu zeama de varza
Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece. Spumam si lasam sa fiarba bine carnea. Intre timp, taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri...
Ciorba de stevie
Rupem stevia de pe nervuri, o spalam foarte bine, o oparim si o lasam deoparte. Zarzavatul se curata, se spala si se toaca, ceapa marunt, ardeiul fasiute, morcovul, pastarnacul si telina se dau prin razatoare. Cartofii se taie cuburi. Intr-o oala de 4 litri, punem ceapa la calit cu...