Bucataras Monica

1

Bucataras
incepator

braila

Bucataras din 06.02.2011

RETETE113
PRIETENI123
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba taraneasca de novac

In Ciorbe la 26 Mar 2016

Pasul1: tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul. Pasul2:Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul. Pasul3:Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute. Pasul4:Adaugam...

Ciorbita cu oase de porc

In Ciorbe la 14 Feb 2016

Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam...

Ciorba de peste

In Ciorbe la 22 Aug 2015

Tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul. Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul. Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute. Adaugam leusteanul tocat marunt si ciorbita...

Ciorbita cu ou

In Ciorbe la 3 Iun 2013

Intr-o oala de 5 l, se pun la fiert ceapa, morcovul, telina, ardeiul si pastarnacul tocate cubulete, apoi se adauga orezul. Mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam borsul, delicatul, sarea, ardeiul iute si leusteanul tocate marunt. Mai lasam putin dupa care adaugam ouale sparte intr-un bol,...

Ciorbita din oase de porc

In Ciorbe la 14 Apr 2013

Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam...

Supa de galuste

In Supe la 23 Mar 2013

Se pune la fiert supa cu sarea, intre timp sa bat ouale amestecandu-se cu grisul si cu praful de copt. Se lasa putin sa se odihneasca si in timp ce supa fierbe se fac forme cu lingurita. Pentru a deveni pufoase, se stropesc cu putina apa rece! Pentru gust si decor se adauga patrunjel!

Ciorba de cocos

In Ciorbe la 23 Mar 2013

Se pune cocosul la fiert, se arunca prima apa dupa ce acesta clocoteste. Se pune iarasi la fiert, se spumeaza, se adauga ingredientele tocate cat mai marunt. Dupa ce acestea au fiert se adauga borsul si taiteii de preferabil facuti in casa! Se adauga ardeiul iute tocat marunt, patrunjel, piper si...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 25.07.2020

Desert prajitura Craiasa zapezii

publicat la 25.07.2020

Scrumbie la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]