Pasul1: tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul.
Pasul2:Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul.
Pasul3:Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute.
Pasul4:Adaugam...
Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam...
Tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul. Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul.
Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute.
Adaugam leusteanul tocat marunt si ciorbita...
Intr-o oala de 5 l, se pun la fiert ceapa, morcovul, telina, ardeiul si pastarnacul tocate cubulete, apoi se adauga orezul. Mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam borsul, delicatul, sarea, ardeiul iute si leusteanul tocate marunt. Mai lasam putin dupa care adaugam ouale sparte intr-un bol,...
Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam...
Se pune la fiert supa cu sarea, intre timp sa bat ouale amestecandu-se cu grisul si cu praful de copt. Se lasa putin sa se odihneasca si in timp ce supa fierbe se fac forme cu lingurita. Pentru a deveni pufoase, se stropesc cu putina apa rece! Pentru gust si decor se adauga patrunjel!
Se pune cocosul la fiert, se arunca prima apa dupa ce acesta clocoteste. Se pune iarasi la fiert, se spumeaza, se adauga ingredientele tocate cat mai marunt. Dupa ce acestea au fiert se adauga borsul si taiteii de preferabil facuti in casa! Se adauga ardeiul iute tocat marunt, patrunjel, piper si...
Ciorba taraneasca de novac
Pasul1: tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul. Pasul2:Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul. Pasul3:Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute. Pasul4:Adaugam...
Ciorbita cu oase de porc
Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam...
Ciorba de peste
Tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul. Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul. Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute. Adaugam leusteanul tocat marunt si ciorbita...
Ciorbita cu ou
Intr-o oala de 5 l, se pun la fiert ceapa, morcovul, telina, ardeiul si pastarnacul tocate cubulete, apoi se adauga orezul. Mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam borsul, delicatul, sarea, ardeiul iute si leusteanul tocate marunt. Mai lasam putin dupa care adaugam ouale sparte intr-un bol,...
Ciorbita din oase de porc
Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam...
Supa de galuste
Se pune la fiert supa cu sarea, intre timp sa bat ouale amestecandu-se cu grisul si cu praful de copt. Se lasa putin sa se odihneasca si in timp ce supa fierbe se fac forme cu lingurita. Pentru a deveni pufoase, se stropesc cu putina apa rece! Pentru gust si decor se adauga patrunjel!
Ciorba de cocos
Se pune cocosul la fiert, se arunca prima apa dupa ce acesta clocoteste. Se pune iarasi la fiert, se spumeaza, se adauga ingredientele tocate cat mai marunt. Dupa ce acestea au fiert se adauga borsul si taiteii de preferabil facuti in casa! Se adauga ardeiul iute tocat marunt, patrunjel, piper si...