
publicat la 25.07.2020
publicat la 25.07.2020
publicat la 25.07.2020
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata "primavaratica"
Pasul1: Desprindem frunzele de salata de cotor si le spalam sub jet de apa,le lasam la scurs intr-o sita! Pasul2:Curatam ceapa,catravetii si ridichile,le spalam si le taiem rondele. Pasul3: Frunzele de salata le rupem (nu le taiem cu cutitul) si le punem intr-un bol impreuna cu celelalte...
Salata boeuf "Iepuras"
Se curata legumele, se spala si se lasa la fiert impreuna cu carnea si 1 ou. Dupa ce acestea au fiert se lasa la racit. Intre timp se toaca castravetii si gogosarii storcandu-se de zeama. Apoi se toaca legumele si carnea cubulete. Amestecam toate ingredientele si potrivim de sare . Separat...
Salata Boeuf
Se curata legumele,se spala si se lasa la fiert impreuna cu carnea si 1 ou. Dupa ce acestea au fiert se lasa la racit. Intre timp se toaca castravetii si gogosarii storcandu-se de zeama! Apoi se toaca legumele si carnea cubulete. Amestecam toata ingredientele si potrivim de sare. Separat...
Salata de fructe
Se toaca toate fructele cubulete,amestecandu-se cu zaharul si lichiorul. De preferinta se orneaza cu frisca,iar la servire,se amesteca totul.
Ciupercute cu maioneza
Se scurg ciupercutele apoi se taie amestecandu-se cu usturoiul tocat si un praf de sare. Intre timp facem maioneza dintr-un galbenus de ou crud si unul fiert,apoi se freaca cu ulei si mustar. Se amesteca maioneza obtinuta cu ciupercutele. Se pun intr-un castron sau pe un platou,ornandu-se cu...