Mihaela11_jo

1

Bucataras
incepator

Amman

Bucataras din 12.07.2010

RETETE196
PRIETENI181
Retete / Mancaruri de legume

Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

In Mancaruri de legume la 17 Sep 2013

    Vinetele se spala, se taie in felii de cca 1,5 cm grosime si se sareaza; se lasa 20 de minute. Rosiile se oparesc ,se curata de coaja si se taie marunt. Intr-o tigaie teflonata se caleste usturoiul taiat marunt in ulei de masline virgin 2-3 minute, pana...

Fried brinjal-Vinete calite (reteta sri lankeza)

In Mancaruri de legume la 13 Sep 2012

Vinetele se spala , se taie in rondele subtiri si se usuca folosind un prosop de bucatarie. Se adauga putina apa la boia,sare  si curcuma, numai cat sa se obtina o pasta groasa, cu care se ung vinetele . Se calesc vinetele in mult ulei intr-o tigaie wok pe ambele parti si se scot pe...

Curry cu vinete si susan-“Fried brinjal sesame curry”-reteta srilankeza

In Mancaruri de legume la 9 Aug 2012

Vinetele se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se fac pe lung 2 crestaturi in asa fel incat sa se deschida ca niste petale ,apoi se calesc in ulei pana isi schimba culoarea si s-au inmuiat. Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei. Se incalzeste intr-o...

Frigarui cu telemea de oaie si legume

In Mancaruri de legume la 2 Sep 2011

Dovleceii si vinetele se taie rondele de cca 1cm grosime;rosiile se taie cubulete;telemeaua de oaie se taie de asemenea cubulete. Ceapa se curata si se taie in jumatati;ardeii se taie in bucatii de cca 2-2,5 cm. Legumele se ung cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza , apoi se...

Micul dejun arab-4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

In Mancaruri de legume la 4 Apr 2011

Cu o seara inaintea prepararii, se curata boabele de naut de impuritati, se spala bine in mai multe ape si se lasa intr-un bol la inmuiat in apa in care am dizolvat o lingura de bicarbonat de sodiu. A doua zi dimineata se spala din nou cu apa si se mai lasa la inmuiat cca 2 ore; semintele de...

“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac

In Mancaruri de legume la 3 Apr 2011

Aluatul Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta 20 de minute. Se presara cu faina,se acopera cu un servet de bucatarie si se lasa sa se dospeasca  la cald cca 1 ora. In acest timp se pregateste spanacul....

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 15.05.2015

Bomboane Raffaello 2

publicat la 15.05.2015

Bomboane Raffaello 1

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Un coleg îţi va explica astăzi că excesul de gumă Turbo cu aromă de piersici afectează direct capacitatea intelectuală. Singura ta replică isteaţă la treaba asta va fi “Ci ce frei să inţinuesi?”

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]