Pulpele si aripile se curata si se spala bine, se adauga peste ele vegeta si piperul, ceapa si usturoiul tocate si de asemenea lamaia taiata felii; se lasa la macerat cateva ore (eu, de obicei, le las de seara pana dimineata, dar sunt de ajuns si 2-3 ore).
Din oul intreg, faina, bere (cam...
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa a devenit aurie se pune faina, se mai caleste putin, se adauga boiaua de ardei si imediat se pune fasolea verde si rosiile tocate marunt, daca mai e nevoie de lichid se poate adauga putina apa sau suc de rosii. Se pune sare dupa...
Pulpe si aripioare americane
Pulpele si aripile se curata si se spala bine, se adauga peste ele vegeta si piperul, ceapa si usturoiul tocate si de asemenea lamaia taiata felii; se lasa la macerat cateva ore (eu, de obicei, le las de seara pana dimineata, dar sunt de ajuns si 2-3 ore). Din oul intreg, faina, bere (cam...
Fasole verde cu carne de vitel
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa a devenit aurie se pune faina, se mai caleste putin, se adauga boiaua de ardei si imediat se pune fasolea verde si rosiile tocate marunt, daca mai e nevoie de lichid se poate adauga putina apa sau suc de rosii. Se pune sare dupa...