Maria68

1

Bucataras
incepator

Baia-Mare

Bucataras din 29.11.2011

RETETE99
PRIETENI141
Retete

Rulada de pui in manta de bacon

In Aperitive / Garnituri la 25 Ian 2012

Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se amesteca intr-un castron cu zahar, mustar, 1 lingura suc de lamaie si ulei de masline; se sareaza si se pipereaza. Se incinge cuptorul la 200 grade, se stropesc feliile de carne cu 2 linguri suc...

Biscuiti "Bunicuta"

In Prajituri la 21 Ian 2012

Se freaca zaharul  cu margarina, se adauga cate un ou si se freaca bine. Apoi se adauga faina amestecata cu bicarbonatul si zeama de la o lamaie. se framanta bine, se intinde o foaie, se taie formele. Trebuie sa aveti grija,pentru ca compozitia este un pic moale, insa se mai...

Briose cu ciocolata

In Prajituri la 17 Ian 2012

Incingem cuptorul la 180 grade. Asezam suporturile de hartie in adancitura tavii.Se topeste ciocolata si untul impreuna in bain-marie. Lasam sa se raceasca. Separat se freaca zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema, in care se incorporeaza ouale, smantana. Intr-un vas se amesteca...

"Bomboane" din branza cu ierburi

In Dulciuri la 14 Ian 2012

Intr-o tigaie neunsa, rumenim semintele de susan. Separat intr-un castron, amestecam patrunjelul tocat cu cimbrul si busuiocul.  Intr-un alt castron, amestecam energic branza cu ierburi cu branza topita.Cu palmele umezite cu apa rece, modelam "bomboanele" din...

Tort "1000 de stele" de ciocolata si vanilie

In Torturi la 9 Ian 2012

Pentru blat , se incinge cuptorul la 180 grade. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu zahar, sare si 3 linguri de apa fierbinte. Se adauga albusurile batute, apoi faina amestecata cu praf de copt, cacaoa si scortisoara macinata. Se toarna intr-o forma (26 cm) unsa numai pe fund; se coace cca...

Tort de visine

In Torturi la 16 Dec 2011

Galbenusurile impreuna cu zaharul se amesteca bine, pana devine o crema spumoasa.Se adauga praful de copt, praful de sare si treptat (cate 2 linguri)apa amestecand continuu.Cand am terminat adaugam faina dar sa nu fie lingurile incarcate de faina,ci mai degraba rase,ciocolata pe care intre...

Lipie libaneza

In Pui la 9 Dec 2011

 Pieptul de pui il taiem fasii subtiri si le prajim putin .Cartofii se curata si se prajesc gen cartofi pai.Varza se da prin razatoare iar prazul il taiem fasii.  Ii facem un buzunaras si incepem sa introducam ingredientele:cartofii pai,feliile de carne,varza si prazul(bineinteles...

Tiramisu reţetă adaptata

In Dulciuri la 7 Dec 2011

Tiramisu reţetă adaptata Se bat 5 galbenusuri cu 50 g zahar pudra. Se amesteca branza de vaci cu mascarponele, dupa care le adaugam impreuna cu 4 cl lichior de migdale, la galbenusurile batute cu zaharul. Punem intr-un vas 300ml espresso si plonjam putin piscoturile dupa care le asezam...

Cornulete cu dulceata

In Prajituri la 1 Dec 2011

Se amesteca iaurtul, ouale,zaharul,drojdia si praful de sare.Adaugam faina cam 300-400g si continuam sa framantam cu untura. Daca ni se pare prea moale aluatul obtinut mai presaram faina , pana obtinem un aluat mai potrivit. Se lasa 15 min, in repaus,apoi se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si...

Afisate 91 - 99 din 99 retete    

Postari recente

publicat la 18.11.2013

Placinta cu mere

publicat la 29.04.2013

Pulpe cu masline

publicat la 19.03.2013

Amandine

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Daca azi toate par sa-ti mearga struna, sigur ai uitat sa iei ceva in calcul.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]