Aluat:
Se amesteca toate ingredientele. Se obtine un aluat care nu se lipeste de maini. Se pune intr-o folie alimentara si se da la frigider cateva ore.
Umplutura:
Se calesc cepele, se adauga ciupercile si se lasa 4 minute pe foc amestecand continuu. Se ia de pe foc, se adauga ouale...
Blat:
Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu putina sare. Albusurile se bat spuma se adauga in ploaie zaharul. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, praful de copt, nuca macinata si faina cernuta. Se amesteca usor sa nu se lase si se toarna intr-o forma rotunda tapetata cu...
Pieptul de pui se spala, se taie in doua si se curata de eventuale pielite. Fiecare jumatate se fileteaza in trei astfel incat sa ramana o bucata compacta. Dupa filetare se bate cu ciocanul de snitele rezultand doua snitele destul de compacte (se pot completa cu bucatele de carne care se bat...
Placinta cu ciuperci
Aluat: Se amesteca toate ingredientele. Se obtine un aluat care nu se lipeste de maini. Se pune intr-o folie alimentara si se da la frigider cateva ore. Umplutura: Se calesc cepele, se adauga ciupercile si se lasa 4 minute pe foc amestecand continuu. Se ia de pe foc, se adauga ouale...
Tort cu crema mascarpone si nuci
Blat: Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu putina sare. Albusurile se bat spuma se adauga in ploaie zaharul. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, praful de copt, nuca macinata si faina cernuta. Se amesteca usor sa nu se lase si se toarna intr-o forma rotunda tapetata cu...
Rulada de pui cu ficatei
Pieptul de pui se spala, se taie in doua si se curata de eventuale pielite. Fiecare jumatate se fileteaza in trei astfel incat sa ramana o bucata compacta. Dupa filetare se bate cu ciocanul de snitele rezultand doua snitele destul de compacte (se pot completa cu bucatele de carne care se bat...