Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare.
Ceapa se taie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga parizerul taiat bucatele, se adauga condimente (sare,piper,boia) si smantana. Se lasa 2-3 minute.
Spaghetele fierte se adauga peste compozitia din tigaie si se lasa putin sa se...
Avem nevoie de 4 foi.Ca sa facem o foaie avem nevoie de 2 oua 2 ling zahar si 2 ling de faina.Se face o foaie de pandispan si se intinde pe fundul unei tavi in mod egal.Se coace pana se rumeneste.
Pt crema mai intai trebuie inmuiat cocosul in lapte vreo 10 min.Albusurile cu...
Se amesteca toate ingredientele pt foi,faina se pune putin cate putin,pe urma se framanta.Compozitia se imparte in 2.Din prima parte se fac 2 foi care se intind pe fundul unei tavi si dupa ce s-au asezat se taie in 3 parti pe lungime.Se coc la foc potrivit fiind atenti datorita foilor subtiri.Se...
Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si uleiul, iar albusurile cu praful de sare si apa se bat pana devin o spuma tare. Cele 2 compozitii se amesteca si se adauga faina cu praful de copt in ploaie. Se tapeateaza o forma mare de tort cu hartie de copt, ulei si faina si se adauga...
Se freaca untura cu faina,se aduga galbenusurile,zaharul,praful de sare si bicarbonatul stins iar la final smantana sau laptele (sau un pic din fiecare) si se framanta.
Prima foaie se intinde in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se fac din loc in loc impunsaturi cu furculita.
Se...
Spaghetti "5 minute"
Se pun spaghetele la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga parizerul taiat bucatele, se adauga condimente (sare,piper,boia) si smantana. Se lasa 2-3 minute. Spaghetele fierte se adauga peste compozitia din tigaie si se lasa putin sa se...
Prajitura cu cocos
Avem nevoie de 4 foi.Ca sa facem o foaie avem nevoie de 2 oua 2 ling zahar si 2 ling de faina.Se face o foaie de pandispan si se intinde pe fundul unei tavi in mod egal.Se coace pana se rumeneste. Pt crema mai intai trebuie inmuiat cocosul in lapte vreo 10 min.Albusurile cu...
Prajitura Acoperis (casuta)
Se amesteca toate ingredientele pt foi,faina se pune putin cate putin,pe urma se framanta.Compozitia se imparte in 2.Din prima parte se fac 2 foi care se intind pe fundul unei tavi si dupa ce s-au asezat se taie in 3 parti pe lungime.Se coc la foc potrivit fiind atenti datorita foilor subtiri.Se...
Tort de vanilie cu jeleu de visine
Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si uleiul, iar albusurile cu praful de sare si apa se bat pana devin o spuma tare. Cele 2 compozitii se amesteca si se adauga faina cu praful de copt in ploaie. Se tapeateaza o forma mare de tort cu hartie de copt, ulei si faina si se adauga...
Prajitura cu mere
Se freaca untura cu faina,se aduga galbenusurile,zaharul,praful de sare si bicarbonatul stins iar la final smantana sau laptele (sau un pic din fiecare) si se framanta. Prima foaie se intinde in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se fac din loc in loc impunsaturi cu furculita. Se...