Aurelia 07_07

1

Bucataras
incepator

Breitenbrunn

Bucataras din 22.01.2012

RETETE17
PRIETENI261
Retete / Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui crocante.

In Mancaruri cu carne la 12 Iun 2014

Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta. Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper. Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita. Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel....

Carne de porc prajita cu ceapa

In Porc la 2 Iun 2014

Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz. Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper. Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti. Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta. Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici....

Friptura din carne de mistret

In Mancaruri cu carne la 13 Oct 2013

Toate ingredientele pentru bait se pun intr-un castron si se amesteca . Carnea se spala cu apa rece si se pune in castron in acest amestec de mirodenii . Se acopera castronul cu un capac sau cu folie pana a doua zi. A doua zi ,scoatem carnea din bait(de la marinat) ,o spalam cu apa...

Zwiebelrostbraten(Friptura de vita cu ceapa prajita) si cartofi gratin

In Mancaruri cu carne la 7 Oct 2013

Carnea de vita o spalam cu apa rece si cu un prosop de hartie o tamponam pentru a elimina surplusul de apa . Asezam carnea pe un platou si o condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Ceapa o curatam de coaja si o taiem felii subtiri. Intr-o tigaie punem doua linguri de ulei si punem...

Gulas

In Porc la 24 Aug 2013

Se taie ceapa si celelalte legume dupa preferinta. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,se lasa la incins,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se caleste foarte bine apoi se adauga lingurita de boia si pasta de tomate,se mai caleste usor apoi se pune...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 30.04.2017

Desert tort Padurea Neagra

publicat la 10.05.2016

Nordsee.

publicat la 23.08.2015

Ammersee 23 august 2015

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]