![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 15.10.2013
publicat la 12.10.2013
publicat la 10.10.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Orez brun aromat cu legume sote pregatite in ulei de porumb
Am pus la fiert porumbul – am folosit porumb proaspat, pe care l-am pus la fiert si cand a fost gata doar am curat boabele si am inlaturat coceanul. Pasul urmator a fost sa pregatesc fasolea verde la aburi – am folosit pastai proaspete, necongelate. Le-am curat, spalat si taiat pe...
Dovleac copt – un deliciu
In principiu ne referim la dovleacul placintar, insa nu este singurul tip de dovleac comestibil. Dovleacul il putem coace in cuptor, intreg sau sectionat in functie de marimea lui. Pentru a face acest lucru avem nevoie de o tava – de preferabil intinsa – in care sa pregatim...