Dya Daniela Andrei

5

Bucataras
senzational

Galati

Bucataras din 25.10.2010

RETETE650
PRIETENI164
Retete / Bauturi

Limonada cu fructe

In Bauturi la 11 Iul 2014

Curăţăm vişinele de sâmburi şi codiţe. Nectarinele le tăiem în cuburi. Cu ajutorul unui minitocător/blender le pasăm complet.  Lămâile şi portocalele le taiem în jumătăţi si le stoarcem sucul folosindu-ne de un storcător manual.  Siropul de...

Limonada

In Bauturi la 3 Iul 2014

Stoarcem lamaile si turnam sucul obtinut intr-o carafa. Adaugam mierea de albine si amestecam cu o lingurita, pana la omogenizarea completa. Adaugam apoi gheata si apa plata, iar la sfarsit sucul de portocala. Amestecam usor, aromam cu frunzulite de menta proaspata si o servim rece, cu mare...

Smoothie cu banane si nectarine

In Bauturi la 25 Iun 2014

Portocala o taiem in doua si cu ajutorul unui storcator (manual) obtinem sucul proaspat. Curatam de coaja banana si nectarinele, le feliem si le asezam in vasul unui blender (eu nu detin unul, asa ca m-am folosit de un mini tocator electric), adaugam sucul de portocala si optional una - doua...

Cocktail de cirese

In Cocktail la 8 Iun 2011

Sfaramam cuburile de gheata. Peste ele turnam siropul de cirese si apa minerala, amestecam pana la omogenizarea completa, si, ornam cu cirese si menta (eu am ramas fara :( ). Se serveste intr-o zi calda de vara, cu mare pofta!

Limonada

In Bauturi la 4 Iun 2011

Mod de pregatire: Punem apa sa fiarba impreuna cu mierea de albine, pana cand aceasta din urma s-a dizolvat complet.  Siropul obtinut il lasam  sa se raceasca, timp in care stoarcem lamaile si strecuram sucul obtinut. Il adaugam apoi in siropul de miere de albine  si...

Cocktail "curcubeu" de lamaie

In Cocktail la 26 Mai 2011

Se mixeaza toate ingredientele pana se omogenizeaza, iar la final, adaugam culoarea dorita - o picatura, maxim doua, de colorant. Se serveste rece.

Cocktail de menta

In Cocktail la 25 Mai 2011

Se mixeaza  toate ingredientele pana se omogenizeaza compozitia. Daca nu adaugam cuburi de gheata, pastram la rece pentru cateva ore. Se savureaza oricand, oriunde ;)

Nescafe frappe

In Cafea la 24 Mai 2011

Asezam toate ingredientele intr-un blender (eu am folosit robotul de bucatarie) pentru cateva secunde sau atat cat este necesar pentru omogenizare.  Topim ciocolata si ornam paharul/cupa, dupa care, adaugam compozitia de nesacafe. Servim cu frisca! O zi frumoasa!

Cocktail spumos de fructe

In Cocktail la 9 Mai 2011

Pasam fructele (pe rand) impreuna cu o lingura de zahar si una de frisca lichida. Separat mixam restul de frisca cu o lingura de zahar, si, o incorporam in inghetata de vanilie, omogenizand  crema formata. Turnam in pahare in functie de preferinte astfel incat sa obtinem un curcubeu...

Sangria

In Cocktail la 22 Feb 2011

Spalam bine fructele.  Infingem cuisoarele in coaja portocalelor,  le taiem felii si le punem intr-un vas,  impreuna cu vinul, cu lamaile taiate in patru, cu zaharul si cu batoanele de scortisoara. Asezam vasul pe foc si aducem vinul la punctul de fierbere, amestecand din cand...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 27.08.2017

Desert kataif cu alune si fistic

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]