Dea_Dea

5

Bucataras
senzational

Deva

Bucataras din 20.03.2013

RETETE431
PRIETENI269
Retete / Supe/Ciorbe

Supa de galuste

In Supe la 1 Sep 2014

Intr-o oala  de 3-4 litri se pune la fiert carnea cu morcovul , telina si ceapa. Cand sunt fierte se scot afara din supa. Supa se strecoara si se pune doar morcovul. Oul il batem bine si adaugam grisul. Galustele se pun cu lingura , se lasa sa fiarba la foc mare pana se ridica galustele apoi...

Supa crema de castraveti

In Supe/Ciorbe la 7 Apr 2014

Castravetii se spala si se taie cubulete(daca doriti puteti sa ii curatati si sa scoateti semintele), se pun in blender cu ulei de masile si catelul se usturoi si se paseaza. Se adauga iaurtul , mararul si sare dupa gust. Se lasa la frigider 30 min si se serveste.

Supa crema de dovleac

In Supe la 3 Dec 2013

Morcovul , cartoful si dovleacul se taie cuburi, ceapa se pune intreaga. Se pun la fiert 10-  15 min, pana se inmoaie. Se scoate ceapa, se scruge de apa si se paseaza legumele.Daca este prea groasa mai adaugam din apa in care au fiert legumele. Se condimenteaza cu sare, piper,...

Supa crema de conopida

In Supe la 30 Oct 2013

Conopida se spala si se pune la fiert (5-10 min), pana se inmoaie. Se lasa la scurs in strecuratoare. Se paseaza cu blenderul, si se pune supa de legume.Se pune pe foc 5 min si se adauga usturoiul pisat si sare. Se serveste cu smantana si crutoane.

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 9 Iun 2013

Apa se pune la fiert, cand da in clocot se toarna legumele  se lasa la fiert cam 15 min. Se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare. Intre timp pregatim perisoarele: Carnea se amesteca cu orezul si oul si se condimenteaza cu vegeta si piper. Se fac bilute si se pun in...

Ciorba de fasole light :))

In Ciorbe la 4 Iun 2013

Fasolea se pune la fiert cu apa si sare. Cand da in clocot se adauga usturoiul taiat marunt sau zdrobit. Spre final cand este fiarta se adauga pasta de rosii , se mai lasa sa dea cateva clocote , se pune patrunjelul si se stinge focul.

Ciorba de fasole verde cu afumatura

In Ciorbe la 4 Iun 2013

Fasolea si afumatura se pun la fiert. Cand dau in colocot se adauga usturoiul taiat marunt. Cand este fiarta si afumatura si fasolea se face rantasul. Se pune uleiul la incins , se adauga faina, se omogenizeaza, se pune pasta de rosii si se subtiaza cu apa. Se toarna peste ciorba , se...

Ciorba acra de legume

In Ciorbe la 24 Apr 2013

Se pun legumele la fiert cu apa, cand dau in clocot se pune sucul de rosii. Spre final se condimenteaza cu sare si se acreste cu zeama de varza .

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 25.04.2020

Cartofi cu cascaval la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]