1. Orezul se pune la umflat in apa rece
2. Se curata si se spala morcovii, ceapa, cartoful, dovlecelul si patrunjelul. Le taim si le punem la fiert.
3. Cand legumele incep sa fiarba adaugam orezul, spalat in cateva ape si lasam la foc mediu 60 de minute. Codimentam cu putina sare si...
1. Spalati bine pieptul de pui si lasati-l sa se usuce pe un servetel absorbant.
2. Curatati si spalati bine morcovul, mararul, ceapa si zucchini.
3. Tocati marunt pipeptul de pui, morcovul, ceapa si zucchini cu ajutorul robotului de bucatarie, adaugati un galbenus de ou, 2 linguri de...
Omleta:
1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat.
2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu apa fierbinte. Lasati la foc mic 10 minute si inca 10 - 15 minute la foc iute. Se amesteca din cand...
1. Cartoful si ceapa se curata, se taia si se pun la fiert timp de 20 de minute in 300 ml de supa legume.
2. Cand este gata se lasa sa se raceasca putin si se mixeaza bine. Adaugam o lingura de smantana slaba la sfarsit.
Pofta buna!
1. Se curata doveceul, cartoful, morcovul, ceapa, telina si radacina de patrnjel. Se taie cubulete si se pune la fiert in 500-800 ml de apa timp de 120 de minute la foc mic si semiacoperit.
2. Oul il punem la fiert, timp de 15-20 de min.
3. Cand legumele sunt fierte bine le tocam marunt in...
Punem pastele in supa care fierbe timp de 12 min, la foc mediu
Dupa cele 12 min luam pastele de pe foc si le spalam bine, punem putin ulei de masline. Se servesc imediat cu putina banza de vaci frecata cu putin iaurt.
Supa crema de legume
1. Orezul se pune la umflat in apa rece 2. Se curata si se spala morcovii, ceapa, cartoful, dovlecelul si patrunjelul. Le taim si le punem la fiert. 3. Cand legumele incep sa fiarba adaugam orezul, spalat in cateva ape si lasam la foc mediu 60 de minute. Codimentam cu putina sare si...
Chiftelute cu piept de pui si zucchini la cuptor
1. Spalati bine pieptul de pui si lasati-l sa se usuce pe un servetel absorbant. 2. Curatati si spalati bine morcovul, mararul, ceapa si zucchini. 3. Tocati marunt pipeptul de pui, morcovul, ceapa si zucchini cu ajutorul robotului de bucatarie, adaugati un galbenus de ou, 2 linguri de...
Omleta cu piure de mazare si spanac
Omleta: 1. Intr-o tigaie ce nu se lipeste puteti apa la infierbantat. 2. Amestecati galbenusul de ou cu laptele preparat ( la 60 ml apa 2 masuri de lapte), branza si puneti-le in tigaia cu apa fierbinte. Lasati la foc mic 10 minute si inca 10 - 15 minute la foc iute. Se amesteca din cand...
Piure de cartofi dulci
1. Cartoful si ceapa se curata, se taia si se pun la fiert timp de 20 de minute in 300 ml de supa legume. 2. Cand este gata se lasa sa se raceasca putin si se mixeaza bine. Adaugam o lingura de smantana slaba la sfarsit. Pofta buna!
Supa crema cu ou
1. Se curata doveceul, cartoful, morcovul, ceapa, telina si radacina de patrnjel. Se taie cubulete si se pune la fiert in 500-800 ml de apa timp de 120 de minute la foc mic si semiacoperit. 2. Oul il punem la fiert, timp de 15-20 de min. 3. Cand legumele sunt fierte bine le tocam marunt in...
Paste cu branza
Punem pastele in supa care fierbe timp de 12 min, la foc mediu Dupa cele 12 min luam pastele de pe foc si le spalam bine, punem putin ulei de masline. Se servesc imediat cu putina banza de vaci frecata cu putin iaurt.