
publicat la 23.12.2014
publicat la 14.11.2014
publicat la 30.07.2014
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Spirale cu sos de afine
Dizolvam drojdia in 3-4 linguri de apa,presaram o lingurita de zahar deasupra ei si 2 linguri de faina. Amestecam usor si lasam la cald sa creasca. Restul de faina o cernem intr-un vas adanc,adaugam laptele caldut (apa),sarea,zaharul si zaharul vanilat. Cand maiaua a crescut o adaugam in...
Prajitura marmorata
Intr-un bol am mixat ouale si zaharul,pana compozitia a devenit cremoasa si zaharul tos s-a dizolvat . Am adaugat untul si uleiul in timp ce mixam compozitia,apoi am adaugat alternand faina si laptele . Praful de copt l-am stins cu suc de lamaie, l-am adaugat in compozitie impreuna cu...
Gem de cirese
Am spalat ciresele sub jet de apa,apoi le-am eliminat samburii. Am asezat in oala aparatului ciresele si zaharul tos,apoi am tinut oala la rece cca 30-40 minute,pana si-au lasat ciresele zeama. Am scos ciresele cu spumiera ,iar peste zeama rezultata si am adaugat vinul. Am inchis...
Crema de zahar ars
Am adaugat in oala de tefal cele 3 linguri de zahar,am ales FRY si timpul de 5 minute. Cu capacul ridicat am supravegheat zaharul care se topea si am amestecat in el cu spatula,pentru o topire completa. Dupa ce s-a topit zaharul,cu ajutorul manusilor de silicon am scos iute oala si am...
Prajitura cu cirese
Am batut ouale cu zaharul cca 3-4 minute,apoi am adaugat uleiul si esenta si am omogenizat bine. Faina si praful de copt (stins cu doua picaturi de otet) le-am adaugat peste oua si am omogenizat bine cu telul. Am uns oala aparatului cu putin ulei si am pudrat-o cu faina,apoi am turnat in...
Prajitura cu morcovi si mere
Morcovii si merele le-am curatat de coaja /cotor ,apoi le-am ras pe razatoare (cu ochiuri mici ). Am omogenizat cca 3 minute uleiul,zaharul si esenta ,apoi am adaugat sucul de portocale. Am adaugat faina,praful de sare si praful de copt stins cu 2 picaturi de otet si am omogenizat bine....
Prajitura cu visine
Albusurile le-am batut spuma tare,apoi am adaugat zaharul in ploaie si am continuat sa le spumez,pana a rezultat o bezea tare. Am adaugat galbenusurile,faina si esenta ,am amestecat usor,apoi am turnat 3/4 din compozitie in oala aparatului ,unsa cu putin unt si pudrata cu faina. Restul de...