
publicat la 07.04.2016
publicat la 25.03.2016
publicat la 22.03.2016
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu pui si ciuperci
Prima data se face aluatul. Eu am pus toate ingredientele in vasul mixerului , am lasat la procesat 6-7 minute dupa care am rasturnat aluatul intr-un bol curat uns cu putin ulei si l-am lasat la crescut o ora si jumatate. Daca nu aveti mixer se framanta aluatul cu mana pana rezulta o coca...
Covrigi cu susan
Din faina, apa, ulei, sare, zahar si drojdie am framantat un aluat moale nelipicios si elastic. L-am lasat la crescut aprox. o ora la loc caldut. Am impartit aluatul in 9 parti egale si am modelat covrigii. Intre timp am pus 2 l de apa la fiert . Cand a inceput sa fiarba am adaugat...