
publicat la 07.04.2016
publicat la 25.03.2016
publicat la 22.03.2016
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza cu pui si ciuperci
Prima data se face aluatul. Eu am pus toate ingredientele in vasul mixerului , am lasat la procesat 6-7 minute dupa care am rasturnat aluatul intr-un bol curat uns cu putin ulei si l-am lasat la crescut o ora si jumatate. Daca nu aveti mixer se framanta aluatul cu mana pana rezulta o coca...
Covrigi cu susan
Din faina, apa, ulei, sare, zahar si drojdie am framantat un aluat moale nelipicios si elastic. L-am lasat la crescut aprox. o ora la loc caldut. Am impartit aluatul in 9 parti egale si am modelat covrigii. Intre timp am pus 2 l de apa la fiert . Cand a inceput sa fiarba am adaugat...