
publicat la 07.04.2016
publicat la 25.03.2016
publicat la 22.03.2016
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Friptura de vitel
Carnea am spalat-o bine si am oparit-o cateva minute. Am incins ulei intr-o tigaie si am calit ceapa pana aceasta a devenit translucida. Am adaugat boiaua, carnea, sarea si piperul. Am acoperit tigaia cu un capac si am lasat-o sa se gateasca incet la foc domol. Din cand in cand amestecam si...
Cum sa prepari acasa un Kebab delicios
Cum se prepara reteta Cum sa prepari acasa un Kebab delicios Lista ingredientelor este destul de lunga, dar timpul de preparare nu este prea indelungat. Mai mult dureaza pana se marineaza carnea, dar daca o punem la marinat de seara....a doua zi totul decurge foarte repede. Incepem cu carnea...