Untul topit se mixează foarte bine cu zahărul. Când zahărul e complet topit, se adaugă gălbenușurile, laptele, făină și praful de copt bio.
Albușurile le bateți spumă și le adăugați în compoziție cu ajutorul unei spatule, amestecând de sus în jos cu...
Într-o tigaie adâncă se pune la călit ceapa tăiată mărunt într-o lingură de ulei de măsline și o jumătate de pahar cu apă. Roșiile se taie cubulețe mici (se curăță de semințe în prealabil), iar ardeiul se toacă și el mărunt. După ce s-a călit ceapa, se...
Într-un vas, se amestecă făina, praful de copt, zahărul și zahărul vanilat, coaja de lămâie.
Ouăle se separă: gălbenușurile se bat cu mixerul 3 minute la viteză mare și peste ele se adaugă uleiul, laptele și apa.
Turnăm amestecul acesta peste făină. Se...
Chec cu capsuni
Untul topit se mixează foarte bine cu zahărul. Când zahărul e complet topit, se adaugă gălbenușurile, laptele, făină și praful de copt bio. Albușurile le bateți spumă și le adăugați în compoziție cu ajutorul unei spatule, amestecând de sus în jos cu...
Tocanita delicioasa de dovlecei
Într-o tigaie adâncă se pune la călit ceapa tăiată mărunt într-o lingură de ulei de măsline și o jumătate de pahar cu apă. Roșiile se taie cubulețe mici (se curăță de semințe în prealabil), iar ardeiul se toacă și el mărunt. După ce s-a călit ceapa, se...
Briose bebelusesti fara zahar cu gem de prune
Într-un vas, se amestecă făina, praful de copt, zahărul și zahărul vanilat, coaja de lămâie. Ouăle se separă: gălbenușurile se bat cu mixerul 3 minute la viteză mare și peste ele se adaugă uleiul, laptele și apa. Turnăm amestecul acesta peste făină. Se...