Chifla se taie in doua.
Ceapa se taie rondele
Rosia taiata rondele.
Ungem cele doua jumatati cu ceva fin ,punem 2 rondele de rosie,saram,piperam,ceapa ,fileul de pastrav,ceapa,rosie si cealalta jumatate de chifla unsa si ea cu branza cu smantana.
Pofta buna!
Bagheta se taie in felii fara sa se patrunda pana jos.
Feliile de bagheta se ung cu "Ceva fin cu smantana"
Intre felii se pun bucati de "Miez de lapte"
Jumatatea de rosie se taie rondele.
Bagheta se decoreaza cu felii de rosie si bucati de jambon.
Chifla se taie in jumatate.
O jumatate se unge cu crema de branza.
Rosia se taie si se formeaza buburuza.
Maslinele se taie marunt pentru a decora aripile.
Se decoreaza cu frunza de patrunjel.
Cornul se taie pe lungime la jumatate.
Fiecare parte se unge cu Ceva fin de la Delaco.
Peste branza se pun cateva felii de salam uscat.
Peste salam punem ardei rosu .
Cascavalul taiat ,doua felii.
Salata se pune deasupra.
Se alatura cele doua jumatati si se preseaza putin.
Toate ingredientele se taie in forma rotunda si se aseaza unele peste altele formand un turn.Daca vrem sa fie mai inalt le repetam.
Avem grija ca deasupra sa fie o felie de cascaval.
Punem sandvisul pe farfurie si-l ornam.
Painea se decupeaza sub forma de inima.
Se unge cu branza "Ceva fin".
Deasupra se pune o felie de ardei rosu decupat in forma de inima.
Peste ardei se aseaza o felie de cascaval si o inimioara.
Asezam inimioara pe o frunza de salata.
Felia de paine se decupeaza cu o forma rotunda.
Se unge cu branza Ceva fin de la Delaco.
Peste branzica se pune o felie de rosie si o frunza de salata.
Deasupra se pune o felie rotunda de cascaval.
Putina branza am colorat-o cu putin suc de sfecla rosie si am facut obrajii rusinati.
Felia de paine se decupaza rotund cu ajutorul unei forme.
Se unge cu Ceva fin de la Delaco si se orneaza cu ardei si masline.
Sandvisul es pune pe o frunza de salata.
Se pune oul la fiert in apa rece circa5 minute.Se curata si se amesteca cu o lingura de branza cu smantana.Pe felia de paine se intinde crema de branza si ou,iar deasupra se rade cascaval din abundenta.
Se pune oul la fiert in apa rece si se lasa la fiert 5 minute.se trece printr-un jet de apa rece,se curata si se taie in doua.
Felia de paine se unge cu unt.Deasupra se pune felia de cascaval si oul.Se sareaza si pipereaza dupa gust.
O felie de paine se prajeste usor la prajitor si unge cu unt si deasupra se adauga o felie de cascaval si salam uscat.Se orneaza cu ardei rosu si masline.
Sandvis cu file de pastrav
Chifla se taie in doua. Ceapa se taie rondele Rosia taiata rondele. Ungem cele doua jumatati cu ceva fin ,punem 2 rondele de rosie,saram,piperam,ceapa ,fileul de pastrav,ceapa,rosie si cealalta jumatate de chifla unsa si ea cu branza cu smantana. Pofta buna!
Sendvis Acordeon
Bagheta se taie in felii fara sa se patrunda pana jos. Feliile de bagheta se ung cu "Ceva fin cu smantana" Intre felii se pun bucati de "Miez de lapte" Jumatatea de rosie se taie rondele. Bagheta se decoreaza cu felii de rosie si bucati de jambon.
Sendvis "Buburuza"
Chifla se taie in jumatate. O jumatate se unge cu crema de branza. Rosia se taie si se formeaza buburuza. Maslinele se taie marunt pentru a decora aripile. Se decoreaza cu frunza de patrunjel.
Sandvis cu de toate
Cornul se taie pe lungime la jumatate. Fiecare parte se unge cu Ceva fin de la Delaco. Peste branza se pun cateva felii de salam uscat. Peste salam punem ardei rosu . Cascavalul taiat ,doua felii. Salata se pune deasupra. Se alatura cele doua jumatati si se preseaza putin.
Sandvis-Turnulet
Toate ingredientele se taie in forma rotunda si se aseaza unele peste altele formand un turn.Daca vrem sa fie mai inalt le repetam. Avem grija ca deasupra sa fie o felie de cascaval. Punem sandvisul pe farfurie si-l ornam.
Sandvis-Va iubesc!
Painea se decupeaza sub forma de inima. Se unge cu branza "Ceva fin". Deasupra se pune o felie de ardei rosu decupat in forma de inima. Peste ardei se aseaza o felie de cascaval si o inimioara. Asezam inimioara pe o frunza de salata.
Rusine - sandvis cu Ceva fin si cascaval
Felia de paine se decupeaza cu o forma rotunda. Se unge cu branza Ceva fin de la Delaco. Peste branzica se pune o felie de rosie si o frunza de salata. Deasupra se pune o felie rotunda de cascaval. Putina branza am colorat-o cu putin suc de sfecla rosie si am facut obrajii rusinati.
Sandvis cu Ceva fin-Mutrita
Felia de paine se decupaza rotund cu ajutorul unei forme. Se unge cu Ceva fin de la Delaco si se orneaza cu ardei si masline. Sandvisul es pune pe o frunza de salata.
Sandvis cu cascaval ,branza ceva fin cu smantana si ou
Se pune oul la fiert in apa rece circa5 minute.Se curata si se amesteca cu o lingura de branza cu smantana.Pe felia de paine se intinde crema de branza si ou,iar deasupra se rade cascaval din abundenta.
Sandvis cu cascaval si ou
Se pune oul la fiert in apa rece si se lasa la fiert 5 minute.se trece printr-un jet de apa rece,se curata si se taie in doua. Felia de paine se unge cu unt.Deasupra se pune felia de cascaval si oul.Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Sandvis cu cascaval si salam uscat
O felie de paine se prajeste usor la prajitor si unge cu unt si deasupra se adauga o felie de cascaval si salam uscat.Se orneaza cu ardei rosu si masline.
Sandvis cu cascaval si rosie
O felie de paine se unge cu unt si deasupra se pune o felie de cascaval si o felie de rosie.Se orneaza cu ardei rosu.
Sandvis cu cascaval
Se unge felia de paine cu unt.Deasupra se pune o felie de cascaval si se orneaza dupa dorinta.