Cum se prepara Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă:
Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, apoi scurge-le. Pregătește o tigaie, pune puțin ulei de măsline. Adaugă creveții și condimentează-i cu puțin sare și piper. Lasă-i...
Cum se prepara Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză:
Fierbe pastele în apă clocotită, cu un praf de sare, apoi scurge-le.
Rade brânza cheddar.
Pune la încins o tigaie și topește untul. Adaugă 2 linguri de făină,...
Cum se prepară Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă:
Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După fierbere, scurge pastele.
Toacă mărunt usturoiul. Feliază subțire jumătate de ardei gras,...
Cum se prepara Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate:
Fierbe pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Taie zucchini în cubulețe.
Pune în încins o tigaie cu puțin ulei de măsline și...
Cum se prepara Spaghete cu sos gorgonzola și nuci:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pune ulei de măsline într-o tigaie încinsă și adaugă cățeii de usturoi zdrobiți ca să elibereze aroma. Lasă-i câteva secunde,...
Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor:
Preîncălzește cuptorul la 200°C.
Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le și clătește-le cu apă rece pentru a opri procesul de gătire.
Într-o tigaie mare,...
Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când pastele sunt fierte, le scurgem și păstrăm...
Pregătirea ingredientelor:
Curățați și feliați subțire usturoiul.
Dacă folosiți, zdrobiți ardeii iuți roșii uscați.
Tocați pătrunjelul proaspăt dacă alegeți să-l folosiți pentru decor.
Fierberea pastelor:
Puneți o oală mare cu apă sărată la fiert....
Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta:
Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și lăsați pe foc până devine pătrunsă. Se poate folosi și sfeclă prefiartă.
Fierbeți...
Pune intai pastele la fiert in apa clocotita.
Intre timp curata ceapa, usturoiul si toaca-le marunt.
Taie pieptul de pui in cubulete.
Topeste untul intr-o tigaie, adauga ceapa si usturoiul tocate, amesteca cat sa isi lase aroma, apoi pune cuburile de pui peste.
Condimenteaza...
Cum se prepara Paste cu fructe de mare reteta simpla, delicioasa si usor de facut
Pune pastele la fiert.
Topeste untul intr-o tigaie, adauga usturoiul tocat marunt, adauga rapid crevetii, midiile si bratele de caracatita. Amesteca, adauga vinul alb si lasa sa fiarba la foc mare max 2...
Pastele Fettucine din Konjac sunt paste cu un conținut scăzut de calorii, fără carbohidrați, grăsimi, sare și gluten. Acestea sunt obținute dintr-un amestec de făină organică de Konjac și fibre de ovăz organică fără gluten. Sunt foarte sățioase și sunt potrivite pentru cei care...
Pune pastele la fiert.
Intre timp taie ceapa marunt, pune-o intr-o tigaie cu o lingura de ulei la calit, adauga kaiserul taiat cubulete si amesteca. Lasa-l sa se rumeneasca usor.
Adauga o foaie de dafin, maslinele, sucul de rosii, usturoiul si condimenteaza simplu cu sare si...
Toaca marunt ceapa si usturoiul, iar morcovul da-l pe razatoarea mica.
Pune uleiul la incins intr-o tigaie si adauga ceapa, usturoiul si morcovul, caleste-le putin si adauga carnea tocata. Amesteca pana se omogenizeaza, apoi lasa sa se patrunda carnea. Toarna o ceasca de supa de legume...
Da pe razatoarea cu ochiuri mici morcovul si ceapa
Pune uleiul de masline intr-o tigaie si caleste-le putin. Adauga usturoiul si carnea de vitel
Dupa ce carnea isi schimba culoarea, adauga sare si piper dupa gust si oregano uscat.
Dupa 5 minute adauga vinul rosu si lasa sa...
Fierbeţi apa şi adăugaţi sare când începe să clocotească. Fierbeţi pastele scurte.
Feliaţi ardeii graşi.
Curăţaţi şi tocaţi ceapă. Căliţi ceapă în ulei de măsline, adăugaţi ardeii, asezonaţi cu sare, amestecând până legumele se...
Fierbe pastele in apa cu sare, dar cu un minut mai putin decat scrie pe cutie.
Pune o tigaie la incins pe foc si adauga uleiul de masline. Zdrobeste putin usturoiul si adauga-l inauntru. Lasa-l acolo cat sa aromatizezi uleiul, iar cand devine usor maroniu, scoate-l....
Am folosit de data asta o combinatie de branzeturi cremoase si usor dulci si am fost de-a dreptul incantati de rezultat!
Am pus intai pastele la fiert.
Intr-un castron am pus branzeturile impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si esenta de rom. Am amestecat ingredientele pana am...
Conopida fierbe în câteva minute și are un gust discret, ceea ce o face ideală pentru rețete rapide. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste
Se curăță cartoful de coajă, apoi se taie în cubulețe. Cățelul de usturoi nu se decojește, dar se presează cu...
Paste, legume și parmezan – iată o combinație simplă și de efect. Totul se completează cu ierburi aromate și puțin vin alb. Chef Roberto ne arată cum s-o preparăm.
Se spală și se curăță ardeii și se taie julienne. Se taie ceapa pe lungime. Într-o tigaie se pune...
Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat. ...
Pastele sunt printre cele mai populare rețete italiene, iar Chef Roberto ne arată cum o banală rețetă de paste cu legume poate fi gustoasă și prezentată într-un mod care să încânte și privirea.
Se înlătură partea albă a ardeiului verde, apoi se taie...
1. Măsuraţi 3 căni cu paste şi puneţi-le în vasul interior.
2. Adăugaţi 1 cană cu apă.
3. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute. Apăsaţi butonul START.
4. Între timp tăiaţi fâşiuţe feliile de prosciutto şi...
Am pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit).
In timp ce s-au fiert pastele am preparat compozitia din cele 4 feluri de brinzeturi
1. se dau pe razatoare toate brinzeturile
2. se pune untul...
Pastele se pun la fiert pentru 3-4 minute cu un praf de sare. Cand sunt gata , se scurg si se scot pe un platou.
Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga usturoiul tocat, apoi rosiile uscate si cimbrul.
Se lasa putin la calit, se adauga apoi branza taiata rondele si se presara pe...
Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut....
Amestecati faina cu oualele si framantati-le pentru aproximativ 15 minute. Lasati aluatul la frigider 30 de minute.
Apoi intindeti aluatul pana cand obtineti o foaie subtinere si taiati-l cercuri mici (lasagnette).
Puneti apa la fiert. Cand acesta da in clocot adaugati cercurile de...
Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat.
Pentru sos:
1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie
2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului
3....
Se pun ceapa si usturoiul la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem...
Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min.
Dupa ce am prajit legumele,adaugam...
Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă
Cum se prepara Paste cu creveți - Rețeta simplă și rapidă pentru o masă savuroasă: Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, apoi scurge-le. Pregătește o tigaie, pune puțin ulei de măsline. Adaugă creveții și condimentează-i cu puțin sare și piper. Lasă-i...
Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză
Cum se prepara Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză: Fierbe pastele în apă clocotită, cu un praf de sare, apoi scurge-le. Rade brânza cheddar. Pune la încins o tigaie și topește untul. Adaugă 2 linguri de făină,...
Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă
Cum se prepară Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă: Fierbe pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După fierbere, scurge pastele. Toacă mărunt usturoiul. Feliază subțire jumătate de ardei gras,...
Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate
Cum se prepara Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate: Fierbe pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Taie zucchini în cubulețe. Pune în încins o tigaie cu puțin ulei de măsline și...
Spaghete cu sos gorgonzola și nuci
Cum se prepara Spaghete cu sos gorgonzola și nuci: Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pune ulei de măsline într-o tigaie încinsă și adaugă cățeii de usturoi zdrobiți ca să elibereze aroma. Lasă-i câteva secunde,...
Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor
Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le și clătește-le cu apă rece pentru a opri procesul de gătire. Într-o tigaie mare,...
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când pastele sunt fierte, le scurgem și păstrăm...
Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea Spaghetti aglio ca nimeni altul!
Pregătirea ingredientelor: Curățați și feliați subțire usturoiul. Dacă folosiți, zdrobiți ardeii iuți roșii uscați. Tocați pătrunjelul proaspăt dacă alegeți să-l folosiți pentru decor. Fierberea pastelor: Puneți o oală mare cu apă sărată la fiert....
Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta
Iata cum se prepara Reteta usoara si gustoasa de rigatoni cu sfecla si branza feta: Curățați și spălați sfecla roșie, apoi puneți-o la fiert în apă clocotită cu sare și lăsați pe foc până devine pătrunsă. Se poate folosi și sfeclă prefiartă. Fierbeți...
Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere
Pune intai pastele la fiert in apa clocotita. Intre timp curata ceapa, usturoiul si toaca-le marunt. Taie pieptul de pui in cubulete. Topeste untul intr-o tigaie, adauga ceapa si usturoiul tocate, amesteca cat sa isi lase aroma, apoi pune cuburile de pui peste. Condimenteaza...
Paste cu fructe de mare reteta simpla, delicioasa si usor de facut
Cum se prepara Paste cu fructe de mare reteta simpla, delicioasa si usor de facut Pune pastele la fiert. Topeste untul intr-o tigaie, adauga usturoiul tocat marunt, adauga rapid crevetii, midiile si bratele de caracatita. Amesteca, adauga vinul alb si lasa sa fiarba la foc mare max 2...
Reteta de dieta: Paste Konjac cu dovlecei si vinete
Pastele Fettucine din Konjac sunt paste cu un conținut scăzut de calorii, fără carbohidrați, grăsimi, sare și gluten. Acestea sunt obținute dintr-un amestec de făină organică de Konjac și fibre de ovăz organică fără gluten. Sunt foarte sățioase și sunt potrivite pentru cei care...
Spaghete cu sos de rosii, masline si sunca
Pune pastele la fiert. Intre timp taie ceapa marunt, pune-o intr-o tigaie cu o lingura de ulei la calit, adauga kaiserul taiat cubulete si amesteca. Lasa-l sa se rumeneasca usor. Adauga o foaie de dafin, maslinele, sucul de rosii, usturoiul si condimenteaza simplu cu sare si...
Pastitio cu carne de vita
Toaca marunt ceapa si usturoiul, iar morcovul da-l pe razatoarea mica. Pune uleiul la incins intr-o tigaie si adauga ceapa, usturoiul si morcovul, caleste-le putin si adauga carnea tocata. Amesteca pana se omogenizeaza, apoi lasa sa se patrunda carnea. Toarna o ceasca de supa de legume...
Cannelloni cu carne de vitel
Da pe razatoarea cu ochiuri mici morcovul si ceapa Pune uleiul de masline intr-o tigaie si caleste-le putin. Adauga usturoiul si carnea de vitel Dupa ce carnea isi schimba culoarea, adauga sare si piper dupa gust si oregano uscat. Dupa 5 minute adauga vinul rosu si lasa sa...
Paste cu ton RIO Mare si ardei
Fierbeţi apa şi adăugaţi sare când începe să clocotească. Fierbeţi pastele scurte. Feliaţi ardeii graşi. Curăţaţi şi tocaţi ceapă. Căliţi ceapă în ulei de măsline, adăugaţi ardeii, asezonaţi cu sare, amestecând până legumele se...
Paste cu sos de rosii la cuptor
Fierbe pastele in apa cu sare, dar cu un minut mai putin decat scrie pe cutie. Pune o tigaie la incins pe foc si adauga uleiul de masline. Zdrobeste putin usturoiul si adauga-l inauntru. Lasa-l acolo cat sa aromatizezi uleiul, iar cand devine usor maroniu, scoate-l....
Budincute cu branza crema
Am folosit de data asta o combinatie de branzeturi cremoase si usor dulci si am fost de-a dreptul incantati de rezultat! Am pus intai pastele la fiert. Intr-un castron am pus branzeturile impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si esenta de rom. Am amestecat ingredientele pana am...
Bucataras TV: reteta de Fusilli cu conopidă și pesmet
Conopida fierbe în câteva minute și are un gust discret, ceea ce o face ideală pentru rețete rapide. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste Se curăță cartoful de coajă, apoi se taie în cubulețe. Cățelul de usturoi nu se decojește, dar se presează cu...
Bucataras TV: reteta de Fusilli cu ardei
Paste, legume și parmezan – iată o combinație simplă și de efect. Totul se completează cu ierburi aromate și puțin vin alb. Chef Roberto ne arată cum s-o preparăm. Se spală și se curăță ardeii și se taie julienne. Se taie ceapa pe lungime. Într-o tigaie se pune...
Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii
Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat. ...
Bucataras TV: reteta de Paste cu romburi de legume
Pastele sunt printre cele mai populare rețete italiene, iar Chef Roberto ne arată cum o banală rețetă de paste cu legume poate fi gustoasă și prezentată într-un mod care să încânte și privirea. Se înlătură partea albă a ardeiului verde, apoi se taie...
Reteta video: Paste cu pesto, prosciutto si Parmesan - Philips Multicooker
1. Măsuraţi 3 căni cu paste şi puneţi-le în vasul interior. 2. Adăugaţi 1 cană cu apă. 3. Închideti capacul şi selectaţi programul STEW pentru 20 minute. Apăsaţi butonul START. 4. Între timp tăiaţi fâşiuţe feliile de prosciutto şi...
Paste quatro formaggi
Am pus apa la fiert cu putina sare si citiva stropi de ulei. Cind apa a inceput sa fiarba am adaugat tagliatellele (paste proaspete am folosit). In timp ce s-au fiert pastele am preparat compozitia din cele 4 feluri de brinzeturi 1. se dau pe razatoare toate brinzeturile 2. se pune untul...
Paste cu spanac si MIez de lapte Delaco
Pastele se pun la fiert pentru 3-4 minute cu un praf de sare. Cand sunt gata , se scurg si se scot pe un platou. Se pune untul la topit intr-o tigaie, se adauga usturoiul tocat, apoi rosiile uscate si cimbrul. Se lasa putin la calit, se adauga apoi branza taiata rondele si se presara pe...
Paste CANNELLONI cu gorgonzola
Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut....
Gorgonzola cu paste, radicchio si cartofi
Amestecati faina cu oualele si framantati-le pentru aproximativ 15 minute. Lasati aluatul la frigider 30 de minute. Apoi intindeti aluatul pana cand obtineti o foaie subtinere si taiati-l cercuri mici (lasagnette). Puneti apa la fiert. Cand acesta da in clocot adaugati cercurile de...
Margueritte cu somon afumat
Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat. Pentru sos: 1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie 2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului 3....
Cannelloni con carne
Se pun ceapa si usturoiul la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit. Cind carnea e bine patrunsa se adauga vinul si amesteca pina scade foarte mult. La final punem...
Cuibusor de pasarele a la Ludmila
Prepararea se poate imparti in 2 etape. In prima etapa – pipotele de pasare le spalam si le curatam. Morcovul il dam prin razatoare ,ceapa o taiem in semiluna si impreuna cu ciupercile taiate le prajim in ulei,cu capacul pus cam 7-9 min. Dupa ce am prajit legumele,adaugam...