publicat la 23.06.2015
publicat la 19.06.2015
publicat la 19.06.2015
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Clatite Americane cu Ciocolata si Zmeura
Se amesteca toate ingredientele cu blender-ul, pana se oogenizeaza compozitia.Aluatul trebuie sa aiba o consistenta densa, ca aceea a smantanei sau iaurtului grecesc. Tigaia se incinge la foc mediu si se unge cu o picatura de ulei de masline sau cu ulei de cocos (cum am facut eu). Se da apoi...
Budinca de Capsuni cu Seminte de Chia
Pisati capsunile si laptele de migdale in blender, pana obtineti consistenta unui piure. Adaugati piureul de capsuni intr-un bol si amestecati semnintele de chia, eventual mierea daca doriti sa adaugati. In cursul urmatoarelor 30 minute, amestecati continutul bine, din 10 in 10 minute...
Burger de Curcan
Pieptul de curcan se toaca si se pune intr-un bol impreuna cu oul, parmezanul dat pe razatoare, usturoiul verde tocat marunt si morcovul ras. Ingredientele se amesteca bine cu furculita. Se condimenteaza cu sare, piper si oregano, dupa gust. Compozitia se lasa apoi la frigider minim 30...
Briose cu Broccoli
Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-un vas cu apa fiarta arunca floretele de broccoli pentru 3 minute. Apoi scoate-le din apa fiarta si pune-le intr-un vas cu apa rece. Apa rece va opri procesul de fierere si broccoli-ul va ramane crocant. Sterge apoi floretele cu servetele de...
Batoane de Cereale Fara Coacere
Pentru ca batoanele sa fie mai crocante, ovazul si migdalele se pot coace la cuptor. Daca vrei sa faci asta, incalzeste cuptorul la 180 grade. Pregateste o tava cu hartie de copt, dar lasa o portiune in afara pentru a avea o posibilitate usoara de manevrare a continutului. Pune-o deoparte...