Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.01.2016
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...
publicat la 02.02.2016
Voturi:31
Rola de folie pentru prajituri
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Unghiera BISALUO
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:44
de Rocsi 9
ieri la 19:32
de laura_n 7
ieri la 16:32
ieri la 10:11
de oanapl 7
pe 29.09 la 18:33
10 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
oanapl
vasimur
RODIMUR
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
Rocsi 9
1271 puncte
Lau 9
1181 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
RODIMUR 8
1133 puncte
oanapl 7
1104 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu ciocolata si ricotta
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...