Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.01.2016
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...
publicat la 02.02.2016
Voturi:31
Unghiera BISALUO
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perie de pantofi
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 22:32
ieri la 22:01
de Bucataras 6
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
pe 17.04 la 14:07
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
dantes
MotanLaOale
vasimur
ellytheutzu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu ciocolata si ricotta
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...